Glavnik za pudle
Šifra
VG-02016
Onlinezoo glavnik za pudle je posebej oblikovan glavnik, ki ob previlni negi pomaga pri voluminiziranju dlake in kvalitetnem èesanju goste, dolge dlake psa. Profesional Grooming equipment.
Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
  • Kupite 3 za ceno 5,13 € /kos in prihranite  24%
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 7,72 € Posebna Cena 6,79 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave

Glavnik za pudle

Profesionalni glavnik za pudle - poodl glavnik.

Posebno oblikovan glavnik z redko nasajenimi, zelo dolgimi zobmi je namenjen negi in česanju pudlov, bedlingtonov, bišonov in coton de tulearjev. Glavnik ima leseni ročaj in kovinske iglice, ki omogočijo dobro razčesevanje dlake brez nepotrebnega cukanja in puljenja dlake.

Naši pasji frizerji ta glavnik uporabljajo predvsem za česanje pudlov in privzdigovanje dlake pred striženjem s škarjami.

Namig naših frizerjev
Za posebej lepo negovano dlako pudla uporabite za kopanje volumenski šampon in balzam za volumen dlake ter sušenje v nasprotni smeri rasti dlake. Dlako prečesite z glavnikom za pudle stran od telesa tako, da bo dobila velik volumen. Čista, voluminizirana dlaka je pogoj za kvalitetno striženje in lepo negovanega psa.

Profesional grooming equipment Onlinezoo.

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!