Dvostransko ogrodje za privez psa Stabilo
Šifra
WE-FIXSTAB

Dvostransko ogrodje za privezovanje psa v času nege je primerno za namestitev na vse modele Stabilo miz. Izdelano je iz nerjaveče kovine. Ogrodje se pritrdi na mizo z že vgrajenim nastavkom in vijakom. Komplet vsebuje 2 vijaka, za namestitev trakov, za nego in striženje psov vseh velikosti.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 199,90 € Posebna Cena 169,90 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave

Dvostransko ogrodje za privez za psa

Stabilo kovinsko, dvostransko ogrodje za privez psa v času nege

Dvostransko ogrodje za privez psa v času nege je primerno za namestitev na Stabilo miz dolžine 120 cm. Izdelano je iz nerjaveče kovine. Ogrodje se pritrdi na mizo z že vgrajenim nastavkom in vijakom. Pripravljeno je za namestitev 2 vijakov, ki omogočata privez psa na sprednjem in zadnjem delu telesa.

Namen uporabe

Dvostransko ogrodje za privez psa je primerno za vse modele hidravličnih miz za nego in striženje psov Stabilo. Namenjeno je privezu psa na sprednjem in zadnjem delu telesa, zato sta kompletu dodana 2 vijaka za namestitev trakov za nego psa.

Lastosti ogrodja

Dvostransko ogrodje za privez psa je izdelano iz odporne, nerjaveče kovine. Primerno je za namestitev 3 vijakov, ki omogočajo namestitev trakov za privez psa na sprednjem in zadnjem delu telesa. Komplet z ogrodjem vsebuje 1 vijak. Ogrodje je nastavljivo po višini in primerno za pse velike in majhne rasti. Višina se uravnava s pomočjo vijaka z plastičnim ročajem.

Montaža ogrodja na mizo

Montaža je preprosta. Miza Stabilo ima na levi in desni strani, pod ploščo za nego psov vgrajen nastavek v katerega vstavite ogrodje za privez psa. Ogrodje na vsaki strani pritrdite z vgrajenim vijakom na mizo in že je pripravljeno za uporabo.

Dvostransko za privez psa v času nege - zajamčeno najnižja cena.

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!