Enostransko ogrodje za privez psov Stabilo
Šifra
WE-FIXJK01

Enostransko ogrodje za privezovanje psa v času nege je primerno za namestitev na vse modele Stabilo miz. Izdelano je iz nerjaveče kovine. Ogrodje se pritrdi na mizo z že vgrajenim nastavkom in vijakom. Pripravljeno je za namestitev 2 vijakov, ki omogočata privez psa na sprednjem in zadnjem delu telesa. Kompletu z ogrodjem je dodan 1 vijak za privez psa.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 169,00 € Posebna Cena 149,95 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave

Enostransko ogrodje za privez za psa

Stabilo kovinsko, enostransko ogrodje za privez psa v času nege

Enostransko ogrodje za privez psa v času nege je primerno za namestitev na vse modele Stabilo miz za nego psov. Izdelano je iz nerjaveče kovine. Ogrodje se pritrdi na mizo z že vgrajenim nastavkom in vijakom. Pripravljeno je za namestitev 2 vijakov, ki omogočata privez psa na sprednjem in zadnjem delu telesa. Kompletu z ogrodjem je dodan 1 vijak, drugi vijak pa lahko naročite z klikom tukaj.

Namen uporabe

Enostransko ogrodje za privez psa je primerno za vse modele hidravličnih miz za nego in striženje psov Stabilo. Namenjeno je privezu psa na sprednjem delu telesa, zato je kompletu dodan vijak za namestitev traku za privez psa. Ogrodje je pripravljeno tudi za namestitev dodatnega vijaka, ki omogoči privez psa na zadnjem delu telesa. Ogrodje je primerno za dvostransko privezovanje psov majhne in srednje velike rasti in za enostransko privezovanje psov vseh velikosti.

Lastosti ogrodja

Enostransko ogrodje za privez psa je izdelano iz odporne, nerjaveče kovine. Primerno je za namestitev 3 vijakov, ki omogočajo namestitev trakov za privez psa na sprednjem in zadnjem delu telesa. Komplet z ogrodjem vsebuje 1 vijak. Ogrodje je nastavljivo po višini in primerno za pse velike in majhne rasti. Višina se uravnava s pomočjo vijaka z plastičnim ročajem.

Montaža ogrodja na mizo

Montaža je preprosta. Vsaka miza Stabilo ima pod ploščo za nego psov vgrajen nastavek v katerega vstavite ogrodje za privez psa. Ogrodje nato pritrdite z vgrajenim vijakom na mizo in že je pripravljeno za uporabo.

Enostransko ogrodje za privez psa v času nege - zajamčeno najnižja cena.

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!