Rezervni vijak za privez Stabilo
Šifra
WE-FIXHA01

Rezervni vijak za Stabilo priveze, za mize za nego psov je izdelan iz nerjavečega jekla. Komplet z vijakom vsebuje matico, podložko in zaščitni pokrovček. Vijak ima spiralno obliko, ki omogoča privez traku z zaponko in brez.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 40,57 € Posebna Cena 30,40 €
z 22% DDV, brez stroškov dostave

Rezervni deli Stabilo

Vijak za Stabilo privez, za mize za nego in striženje psov

Rezervni vijak za Stabilo priveze, za mize za nego in striženje psov je izdelan iz nerjavečega jekla. Komplet z vijakom vsebuje matico, podložko in zaščitni pokrovček. Vijak ima spiralno obliko, ki omogoča privez traku z zaponko in brez.

Rezervni vijak za Stabilo mize je združljiv z vsemi Stabilo ogrodji za privez psa v času nege. Enostransko ogrodje ima v kompletu 1 vijak in dve luknji, ki omogoča privez psa na sprednjem ali zadnjem delu telesa. V kolikor želite enostransko ogrodje uporabljati z dvema privezoma istočasno je smoter nakup dodatnega vijaka. Ogrodje ima dve luknji in je pripravljeno za namestitev dodatnega vijaka.

Vijak za Stabilo privez, za mize za striženje psov za zajamčeno najnižjo ceno.

 

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!