Profesionalne mize za nego psov

Profesionalne mize za nego in striženje psov

Mize za nego psov so namenjene ljubiteljski in profesionalni negi psov in mačk. Vse mize za nego psov, ki so v prodaji v naši spletni prodajalni so preizkusili naši frizerji in negovalci psov ter pozitivno ocenili njihovo uporabnost, kvaliteto in ceno. Dostava električnih miz ni vključena v ceno, za podrobnejše informacije in možnosti dostave nas lahko kontaktirate preko e-maila.

Mize za nego psov morajo biti stabilne, varne za delo in izdelne iz materijalov, ki omogočajo enostavno čiščenje in vzdrževanje.
Obstajajo različne dimenzije in oblike miz. Za uporabo katere se odločimo je odvisno od velikosti in teže psa ter telesnih lastnosti negovalca. Pri negi velikih psov je smoterno uporabljati nižje, večje in stabilnejše mize, pri negi manjših psov pa višje in manjše. V zadnjem času se vse več profesionalnih negovalcev odloča za uporabo dvižnih miz z elektro motorjem. Osnovne lastnosti teh miz so; visoka stabilnost, nastavljiva višina, dolga življenska doba, preprosto čiščenje, visoko kvalitetni materijali in izdelava.

Če se odpravljate na samostojno pot pasjega frizerja vam bo zagotovo v pomoč prva slovenska knjiga o negi in striženju psov Gogis Groomingbook, ki ponuja vpogled v delo uspešnega negovalca psov in pasjega frizerja, ki je svoje delo po uspešno vpeljanem salonu v Ljubljani nadaljeval kot mentor mladim pasjim frierjem na Dunaju. Knjiga opisuje nego, striženje, trimanje in oblikovanje več kot 40 pasem psov po pasemskih standardih in alternativna oblikovanja dlake psov po željah strank. V naši spletni prodajalni boste našli tudi zapiske iz njegove knjige v obliki manjših knjižic, ki so namenjene predvsem lastnikom psov, ki želijo svoje pse negovati sami. Knjižice opisujejo postopke striženja, trimanje idr.

Izdelki 1 do 16 od 30 skupaj

Set Descending Direction
na stran

Stran:
  1. 1
  2. 2

Izdelki 1 do 16 od 30 skupaj

Set Descending Direction
na stran

Stran:
  1. 1
  2. 2