Oprema za salone za nego in striženje psov

Profesionalne mize za nego in striženje psov

Mize za nego psov so namenjene ljubiteljski in profesionalni negi psov in mačk. Vse mize za nego psov, ki so v prodaji v naši spletni prodajalni, so preizkusili naši frizerji in negovalci psov ter pozitivno ocenili njihovo uporabnost, kakovost in ceno.

Mize za nego psov morajo biti stabilne, varne za delo in izdelane iz materialov, ki omogočajo preprosto čiščenje in vzdrževanje.
Obstajajo različne dimenzije in oblike miz. Katero mizo boste izbrali, je odvisno od velikosti in teže psa ter telesnih lastnosti negovalca. Pri negi velikih psov je smiselno uporabljati nižjo, večjo in stabilnejšo mizo, pri negi manjših psov pa višja in manjša miza. Profesionalni negovalci se odločajo za nakup in uporabo dvižnih miz z električnim motorjem. Osnovne lastnosti teh miz so: Visoka stabilnost, nastavljiva višina, dolga življenjska doba, preprosto čiščenje ... Mize so izdelane iz kakovostnih materialov.

Če se odpravljate na samostojno pot pasjega frizerja, vam bo zagotovo v pomoč prva slovenska knjiga o negi in striženju psov Gogis Groomingbook, ki ponuja vpogled v delo uspešnega negovalca psov in pasjega frizerja, ki je svoje delo po uspešno vpeljanem salonu v Ljubljani nadaljeval kot mentor mladim pasjim frizerjem na Dunaju. Knjiga opisuje nego, striženje, trimanje in oblikovanje več kot 40 pasem psov po pasemskih standardih in alternativna oblikovanja dlake psov po željah strank. V naši spletni prodajalni boste našli tudi zapiske iz njegove knjige v obliki manjših knjižic, ki so namenjene lastnikom psov, ki želijo svoje pse negovati sami. Knjižice opisujejo postopke striženja, trimanje idr.

Dostava električnih miz ni vključena v ceno. Za podrobnejše informacije in možnost dostave nas kontaktirajte preko elektronskega naslova.

Postavke 1-24 27

Nastavite Smer Padajoče
na strani
Stran
  1. Enostranski privez za pse
    Redna Cena 139,84 € Posebna Cena 89,90 €
    z 20% DDV, brez stroškov dostave
  2. GogiPet stol z naslonjalom za striženje in nego psov
    Redna Cena 191,84 € Posebna Cena 80,94 €
    z 20% DDV, brez stroškov dostave

Postavke 1-24 27

Nastavite Smer Padajoče
na strani
Stran