Vivog stojalo s kolesi za sušilnike psov VSC2500
Šifra
VG-SC053

Vivog stojalo za sušilnike je združljivo s sušilniki VSC2500 in SC2500. Stojalo je izdelano iz nerjaveče kovine, je nastavljivo po višini in omogoča tudi nagib sušilnik. Stojalo je na kolesih in omogoča prosto gibanje po salonu.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 223,40 € Posebna Cena 162,57 €
z 22% DDV, brez stroškov dostave

Stojalo za sušilnike

Vivog stojalo za sušilnike VSC2500 in SC2500

Vivog stojalo za sušilnike za sušilnike Vivog je nepogrešljiv pripomoček za sušenje psov, ki omogoča udobno delo v salonu. Izdelano je nerjaveče kovine in pritrjeno na kolesa, ki zagotovijo prosto gibanje po salonu. Stojalo ima nastavljivo višino in omogoča tudi nagib sušilnika in tako optimalno sušenje dlake.

Lastnosti stojala

  • Vivog stojalo za sušilnike
  • izdealno iz nerjaveče kovine
  • kovinsko podvozje s petimi kolesi
  • nastavljiva višina
  • nastavek za nastavitev nagiba sušilnika
  • primerno za salone za nego psov
  • združljivo s sušilniki VSC2500 in SC2500

Namen uporabe

Vivog stojalo za sušilnike je namenjeno profesionalni negi psov v salonu. Omogoča nastavitev sušilnika po višini in nagibu in tako optimalno sušenje dlake. Prednost stojala je tudi v tem, da pri sušenju ni treba držati cevi v roki, ampak lahko z eno roko prodržite in z drugo krtačite dlako. Stojalo je priljubljeno v salonih, katere obiskujejo psi različne velikosti, ker nastavljiva višina omogoča optimalno namestitev sušilnika.

Montaža stojala

Vivog stojalo za sušilnike je preprosto za montažo. V podvozje s pritiskom namestite kolesa. S kovinske palice - stojala odstranite zaščito in ga namestite v podvozje s kolesi. Sedaj lahko sušilnik namestite v stojalo in ga pritrdite z vijakom, ki omogoča uravnavanje nagiba sušilnika. Tako je sušilnik pripravljen za delo.

Navodilo za uporabo

Vivog stojalo za sušilnike je nastavljivo po višini. Višino uravnavate z nastavkom, ki se nahaja na sredini stojala. Če nastavek odvijete se bo stojalo postavilo na najvišjo višino. Za postavitev na željeno višino potisnite stojalo navzdol in na željeni dolžini privijte - fiksirajte z nastavkom. Vivog stojalo za sušilnike omogoča tudi uravnavanje nagiba sušilnika. Vijak, ki drži sušilnik odvijte, postavite sušilnik v željeni nagib in vijak privijte tako, da bo sušilnik trdno stal na željenem mestu. Nagib sušilnika lahko med delo spreminjate brez uporabe vijaka. Tako nameščen sušilnik je pripravljen za delo.

Vivog stojalo za sušilnike VSC2500 in SC2500 z zajamčeno najnižjo ceno.

 

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!