Stenski nosilec za sušilnike Metro Air Force Blaster in Air Force Comander
Šifra
ME-AFBR-1

Sušilnik za pse Metro Air Force Blaster ali Air Force Comander lahko s pomočjo stenskega nosilca namestite na steno. Oblika nosilca omogoča, da sušilnik hitro snamete z nosilca brez uporabe orodja.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 62,95 € Posebna Cena 44,06 €
z 22% DDV, brez stroškov dostave

Dodatna oprema za sušilnike

Stenski nosilec za sušilnike Metro Air Force Blaster in Air Force Comander

Originalni stenski nosilec za sušilnike Metro Air Force Blaster in Air Force Comander je izdelan iz kovine, ki je zaščitena pred rjavenjem in pobarvana s črno barvo. Nosilec je pripravljen za montažo tako, da na nosilcu ni treba vrtati lukenj. Oblika nosilca omogoča, da lahko sušilnik snamete z nosilca brez uporabe orodja.

Lastnosti nosilca

  • Stenski nosilec za sušilnike Metro
  • združljiv s sušilniki Metro Air Force Blaster in Air Force Comander
  • izdelano iz kovine, ki je zaščitena pred rjavenjem
  • črna barva
  • odprtine za vijake
  • oblika omogoča, da sušilnik odstranite z nosilca brez uporabe urodja

Montaža

Za montažo nosilca boste potrebovali Metro nosilec, štiri vijake z vložki in štiri podložke. Nosilec postavite na steno in s svinčnikom označite na steni odprtine za vijake. S strojčkom za vrtanje naredite luknje v steno in vanje namestite podložke. Sedaj na vijake namestite podložke in privijte nosilec na steno. Tako nameščen nosilec je pripravljen za namestitev sušilnika.

Pri izbiri vijakov in podložk bodite pozorni, da izberete takšne, ki bodo, glede na vrsto stene, na katero montirate stenski nosilec, omogočali varno in nosilno montažo.

Nekaj besed o podjetju Metro

Podjetje Metro je svetovno priznan proizvajalec profesionalnih sušilnikov za pse, mačke in druge hišne ljubljenčke. Sušilniki Metro so zaradi svoje zmogljivosti in trpežnosti nepogrešljiv del opreme vsakega pasjega salona.

Metro je družinsko podjetje s 75 letno tradicijo in lastno razvojno tehnologijo. Na začetku se je podjetje ukvarjalo z izdelavo in razvojem sesalnikov za gospodinjstva, nadaljevalo preko razvoja posebnih sušilnikov za motorje, do posebej oblikovanih sušilnikov za živali. Prvi sušilnik za pse in druge hišne ljubljenčke so izdelali leta 1939 in v naslednjih 30 letih razvili različne modele, ki so primerni za profesionalno in ljubiteljsko sušenje dlake živali. Metro je danes vodilni proizvajalec sušilnikov za pse na svetu.

Stenski nosilec za sušilnike Metro Air Force Blaster in Air Force Comander z zajamčeno najnižjo cven v Sloveniji.

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!