Metro Air Force Blaster B-3 sušilnik za pse
Šifra
ME-B-3
Metro Air Force Blaster-3 profesionalni sušilnik - fen za psenudi max izpih zraka do 3850 litrov na minuto, omogoča uporabo različnih tehnik sušenja psov in skrajša čas sušenja tudi za 2 tretini. Nastavek za izpihovanje vode in odstranjevanje odpadajoče dlake ter zmogljiv motor so glavni atributi tega sušilnika, ki je izdelan v podjetju z 75 letno tradicijo.
Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 368,75 € Posebna Cena 317,90 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave

Sušilnik za dlako psov Metro Air Force Blaster B3

Metro Air Force Blaster-3 profesionalni sušilnik - fen za pse nudi max izpih zraka do 3850 litrov na minuto, omogoča uporabo različnih tehnik sušenja psov in skrajša čas sušenja tudi za 2 tretini. Nastavek za izpihovanje vode in odstranjevanje odpadajoče dlake ter zmogljiv motor so glavni atributi tega sušilnika, ki je izdelan v podjetju z 75 letno tradicijo in bogatimi izkušnjami na področju izdelave opreme za nego psov in mačk Metro.

Lastnosti Metro Air Force Blaster B3 sušilnika - fena za pse:

* 4 PS - 1200W model, B-3
* največji izpih zraka 3850 litrov / min
* gibljiva cev dolžine 3 m
* odstranljiv filter zraka, ki ga je mogoče čistiti
* dolžina ogrodja približno 26 cm, premer 16 cm, teža 4 kg

Zelo zmogljiv motor, ki zagotavlja velik pretok zraka zagotavlja hitro in učinkovito sušenje kožuha psov brez visoke temperature, ki bi lahko poškodovala in izsušila kožo in dlako živali. Različni nastavki omogočajo uporabo različnih tehnik sušenja.

Samo v spletni trgovini Onlinezoo je ta profesionalni sušilnik za dlako psov na voljo z trajno nizko ceno in brez stroškov dostave in pakiranja.

Servis in podaljšanje garancije na 5 let.

Za vse sušilnike GogiPet in Metro nudimo možnost podaljšanja garancije za motor sušilnika iz z zakonom predpisanega časovnega obdobja na dobo 5 let. Pogoj je redni servis in menjava oglja in filtra sušilnika vsakih 12 mesecev s strani našega podjetja Onlinezoo. Več informacij...

 

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!