Karbonske ščetke za Metro fene
Šifra
ME-ABC-6
Podobno kot bremze pri avtu, se v času delovanja sušilnika postopno obrabijo in jih je potrebno zamenjati. Menjava ja nujna, ko obraba karbonske ščetke doseže 99%. Komplet zajema 2 karbonski ščetki, ki jih lahko zamenjate sami ali pa to delo prepustite električarju, Karbonski ščetki sta primerni za vse Commander in Blaster modele.
Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 39,90 € Posebna Cena 27,90 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave

Metro karbonske ščetke za Blaster in Commander modele.

Karbonske ščetke za Metro sušilnike.

Vsak sušilnik za pse vsebuje karbonske ščetke, ki ščitijo motor pred segrevajem in poškodbami. Podobno kot bremze pri avtu, se v času delovanja sušilnika postopno obrabijo in jih je potrebno zamenjati. Menjava ja nujna, ko obraba karbonske ščetke doseže 99%.  Komplet zajema 2 karbonski ščetki, ki jih lahko zamenjate sami ali pa to delo prepustite električarju, Karbonski ščetki sta primerni za vse Commander in Blaster modele, razen za Metro sušilnik Quick Draw.

Kako zamenjati karbonske ščetke pri sušilniku Metro?

Video (Primer za Master Blaster B-3):


Metro družinsko podjetje z več kot 75 letno tradicijo.

Podjetje Metro je svetovno priznan proizvajalec profesionalnih sušilnikov za pse, mačke in druge hišne ljubljenčke. Sušilniki Metro so zaradi svoje zmogljivosti in trpežnosti nepogrešljiv del opreme vsakega pasjega salona.

Metro je družinsko podjetje s 75 letno tradicijo in lastno razvojno tehnologijo. Na začetku se je podjetje ukvarjalo z izdelavo in razvojem sesalnikov za gospodinjstva, nadaljevalo preko razvoja posebnih sušilnikov za motorje, do posebej oblikovanih sušilnikov za živali. Prvi sušilnik za pse in druge hišne ljubljenčke so izdelali leta 1939 in iz njega v naslednjih 30 letih razvili različne modele, ki so primerni za profesionalno in ljubiteljsko sušenje dlake živali. Metro je danes vodilni proizvajalec sušilnikov za pse na svetu.

 

>>> Drugi rezervni deli in oprema za sušilnike <<<

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.