Stojalo za škarje za striženje psov
Šifra
TRA-85GRX048

Univerzalno stojalo za škarje, ki so namenjene striženju psov, je izdelano iz pleksi stekla in je primerno za odlaganje dvanajstih ravnih ali ukrivljenih škarij in efilirk ali modelirk. Stojalu sta priložena dva vijaka s podložkami za stensko montažo.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 45,70 € Posebna Cena 20,23 €
z 22% DDV, brez stroškov dostave

Stojalo za škarje

Univerzalno stojalo za škarje, ki so namenjene striženju psov

Stojalo za škarje, ki so namenjene striženju psov, je izdelano iz pleksi stekla. Primerno je za odlaganje in shranjevanje dvanajstih različnih vrst škarij - ravnih ali ukrivljenih, efilirk in modelirk, nanj pa lahko odlagamo tudi glavnike in manjše dele opreme. Namestite ga lahko na steno, omaro ali mizo.

Frizer mora med striženjem včasih odložiti škarje in se posvetiti psu. Pri tem se lahko zgodi tudi nenačrtovana nerodnost ali celo nesreča zaradi različnih okoliščin. Popravilo poškodovane opreme lahko veliko stane, poleg tega pa večina garancij takšnih popravil ne priznava. Takšne nesreče lahko preprečite, če nastavke odlagate na stojalo. To prepreči, da bi dragocena oprema za striženje padla na tla in se poškodovala. Stojalo je primerno za vse vrste škarij.

Lastnosti stojala

  • model - Univerzalno stojalo za škarje, ki so namenjene striženju psov
  • izdelano iz pleksi stekla
  • primerno za 12 škarij ali krtač in glavnikov
  • združljivo z vsemi škarijami - ravne, ukrivljene, efilirke in modelirke
  • montaža na steno, omaro ali mizo
  • komplet vsebuje dva vijaka in podložke za montažo na steno

Namen uporabe

  • odlaganje škarij med delom
  • primerno za veterinarske postaje, bolnice, salone za nego in striženje psov ter vzreditelje

Montaža

Stojalo prislonite na steno in s svinčnikom označite odprtini za vijake. Z električnim vijakom zvrtajte odprtini za vijake in vanje namestite podložki. Nato stojalo prislonite na odprtini in skupaj s podložkami privijte vijaka. Pred montažo s stojala odstranite zaščitno folijo.

Čiščenje in vzdrževanje

Priporočamo, da stojalo za škarje za striženje psov občasno obrišete z vlažno krpo. Po potrebi lahko uporabite čistila. Priporočamo, da uporabite čistila, ki nimajo močnega vonja in niso škodljiva za ljudi in živali. V kolekciji čistil najdete na naši spletni strani tudi univerzalno čistilo, ki je primerno za salone.

Univerzalno stojalo za škarje za striženje psov z zajamčeno najnižjo ceno.

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!