Čistilna sredstva za pasje salone, hotele in veterinarske postaje

Čistila in sredstva za nevtralizacijo smradu

Redno čiščenje opreme in prostorov zagotavlja varno in prijetno sožitje živali in ljudi. Klasična čistila, ki prekrivajo vonjave in smrad, večinoma slabo vplivajo na počutje živali. Zato vam v naši ponudbi ponujamo čistila in nevtralizatorje smradu brez agresivnih parfumov, ki s svojo sestavo, neprijetne vonjave popolnoma odpravijo, opremo in prostore pa očistijo. Smrad torej nevtralizirajo in ne prekrijejo s parfumi. Primerno za salone, hotele in ambulante za živali.

V naši ponudbi boste našli izdelke ecodor za različna in nekatera specifična področja tako za ljudi kot za živali. Z izdelki ecodor se boste revolucionarno in brez težav spopadli z umazanijo in neprijetnim vonjem na način, ki je še kako pomemben za okolje, kjer bivajo hišne živali, saj so te nekajkrat bolj občutljive na vonj kot človek in neprilagodljive na kemijske izdelke. 

Čistila, ki vam jih ponujamo na tej strani, s pomočjo bioloških encimov nevtralizirajo in odstranijo neprijetne vonjave po tobaku, hrani, hišnih ljubljenčkih ter drugih vonjavah. Ker čistila ne vsebuje dišav, neprijetnih vonjav ne prekrivajo, ampak jih nevtralizirajo, zato je še posebej primerna za uporabo v neposredni bližini ljudi, ki so občutljivi na vonjave. Lahko se uporabljajo tudi v bližini živali. 

Čistila Ecodor v svoji ponudbi poleg nevtralizatorjev smradu nudijo tudi izdelke za čiščenje, kot so Ecodor EcoGlas za steklo in Ecodor EcoFloor za tla, ki so brez kemičnih dodatkov in vonjav. EcoHome nevtralizatorji neprijetnih vonjav v kuhinji, denvni sobi, toaletnih in drugih prostorih.

EcoFloor je naravno čistilo, ki s pomočjo rastlinskih izvlečkov uspešno odstrani in topi umazanijo. Čistilo ne vsebuje dišav in je popolnoma naravno. Čistilo Ecodor EcoFloor priporočamo vsem, ki so občutljivi na vonjave. EcoFloor s svojo sestavo uspešno odpravlja neprijetne vonjave in jih ne prekriva kot podobna sredstva, zato je njegova uporaba še posebej primerna pri čiščenju salonov za nego in striženje psov, veterinarskih ambulant, hotelov in penzionov za pse. Čistilo Ecodor EcoFloor je zelo priljubljeno tudi v gostinskih lokalih in kuhinjah, saj uspešno odstranjuje smrad po maščobi in hrani. Tla so po čiščenju z Ecodor EcoFloor - om, čista in sijoča. 

16 Izdelek (a/i)

Nastavite Smer Padajoče
na strani
 1. Ecodor - EcoFloor 2,5 L čistilo za tla
  Redna Cena 76,15 € Posebna Cena 68,02 €
  z 22% DDV, brez stroškov dostave
  68,02 € / 1 l
 2. Ecodor čistilo za tla
  Redna Cena 37,57 € Posebna Cena 30,40 €
  z 22% DDV, brez stroškov dostave
  30,40 € / 1 l
 3. Ecodor EcoClean naravno čistilo - 1l koncentrat
  Redna Cena 25,37 € Posebna Cena 21,25 €
  z 22% DDV, brez stroškov dostave
  21,25 € / 1 l
 4. EcoGlass čistilo za steklo - 5x koncentrat
  Redna Cena 25,37 € Posebna Cena 21,25 €
  z 22% DDV, brez stroškov dostave
  21,25 € / 1 l
 5. EcoPet 1 l dodatno polnilo - nevtralizator smradu in madežev živali
  Redna Cena 35,48 € Posebna Cena 29,38 €
  z 22% DDV, brez stroškov dostave
  29,38 € / 1 l
 6. UF2000 odstranjevalec urina, 1l dodatno polnilo
  Redna Cena 21,20 € Posebna Cena 17,18 € Najnižja cena že od 16,44 €
  z 22% DDV, brez stroškov dostave
  17,18 € / 1 l
 7. GogiPet magične brisače za pse - modra in pink barva Tipp
  Redna Cena 20,28 € Najnižja cena že od 12,19 €
  z 22% DDV, brez stroškov dostave

16 Izdelek (a/i)

Nastavite Smer Padajoče
na strani