Čistila, sterilizatorji in dezinfekcijska sredstva za pasje salone

Higiena in čiščenje opreme in prostorov v salonih, veterinarskih ambulantah in hotelih za pse

Zagotavljanje čistoče in higiene v salonih, veterinarskih ambulantah in hotelih za pse zahteva redno čiščenje in sterilizacijo opreme in prostorov. Kolekcija GogiPet je sestavljena tudi iz posebej oblikovanega programa za salone za nego in striženje psov, vzreditelje in veterinarje. V kolekciji naših izdelkov boste našli izdelke za sterilizacijo in čiščenje opreme, glavnikov, krtač, nastavkov za striženje, miz za striženje psov in prostorov.  

Čistoča ter razkuževanje delovnih prostorov in opreme sta še posebej pomembna, zato vam v naši spletni prodajalni Onlinezoo, na tem mestu ponujamo vrhunske izdelke v ta namen, kot so sterilizatorji za hitro sterilizacijo škarij, strojčkov, nastavkov za strojčke, krtač, glavnikov in drugo. Med izdelki za salone in veterinarke ambulante boste našli hitro delujoča dezinfekcijska sredstva za predmete, kot so mize za striženje psov, držala, kljuke, ter ostale površine v salonu ali ambulanti. Na tem mestu boste našli tudi nevtralizatorje neprijetnih vonjav po urinu, razpršila za rane, čistila in sredstva za odpravljanje madežev krvi in izcedkih, salonske parfume, ki so primerni ne le za profesionalno uporabo, ampak so priljubljeni tudi v domači uporabi, saj imajo salonski parfumi tudi negovalne lastnosti, med drugim preprečujejo prekomerno izpadanje dlake, delujejo proti glivicam, vonj pa je zelo prijeten tako za živali kot za ljudi.

Izdelke, ki jih ponujamo na oddelku naše spletne prodajalne Onlinezoo: izdelki za salone, vzreditelje in veterinarje, uporabljajo številni pasji frizerji, vzreditelji in veterinarji, ki so potrdili njihovo kakovost. Oprema za pse, predstavljena v tej rubriki je namenjena nadaljnji prodaji in/ali lastni uporabi. 

Izkušnje z navedenimi izdelki, ki vam jih ponujamo na tej strani naše spletne prodajalne, bodo z veseljem z vami delili negovalci psov, ki te izdelke uporabljajo pri svojem vsakodnevnem delu v salonu.

Samo redno vzdrževanje higiene in čistoče v prostorih lahko zagotavlja varno delo in ugodno počutje tako psov kot zaposlenih. 

Postavke 1-24 39

Nastavite Smer Padajoče
na strani
Stran
 1. Ecodor čistilo za tla
  Redna Cena 36,95 € Posebna Cena 29,90 €
  z 20% DDV, brez stroškov dostave
  29,90 € / 1 l
 2. Ecodor EcoClean naravno čistilo - 1l koncentrat
  Redna Cena 24,95 € Posebna Cena 20,90 €
  z 20% DDV, brez stroškov dostave
  20,90 € / 1 l
 3. EcoGlass čistilo za steklo - 5x koncentrat
  Redna Cena 24,95 € Posebna Cena 20,90 €
  z 20% DDV, brez stroškov dostave
  20,90 € / 1 l
 4. EcoPet 1 l dodatno polnilo - nevtralizator smradu in madežev živali
  Redna Cena 34,90 € Posebna Cena 28,90 €
  z 20% DDV, brez stroškov dostave
  28,90 € / 1 l
 5. UF2000 odstranjevalec urina, 1l dodatno polnilo
  Redna Cena 20,85 € Posebna Cena 16,90 € Najnižja cena že od 15,90 €
  z 20% DDV, brez stroškov dostave
  16,90 € / 1 l

Postavke 1-24 39

Nastavite Smer Padajoče
na strani
Stran