Oprema za pasje salone

Profesionalna oprema za nego in striženje psov

Širok izbor opreme na nego in striženje psov

Ker se s striženjem psov v podjetju Onlinezoo aktivno ukvarjamo tudi sami, tej temi in ponudbi Oprema za nego in striženje psov, namenjamo prav posebno mesto. Vsi izdelki, ki jih najdete v tej kategoriji, so plod dela, preizkusov in izpopolnjevanja naših negovalcev psov in pasjih frizerjev do vrhunske popolnosti vsakega posameznega izdelka. Brez zadržkov lahko rečemo, da je oprema, ki jo nudimo zagotovo najboljše kakovosti. Ima dolgo življenjsko dobo in odlično uporabno vrednost. V ponudbi je tako poceni oprema za frizerje začetnike in ljubiteljsko striženje psov kakor tudi oprema za profesionalne salone, vzreditelje in razstavljavce psov. Naši frizerji in negovalci psov bodo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja. Če nas obiščete v našem prodajnem skladišču na Dunaju, boste opremo za nego in striženje psov lahko preizkusili tudi sami.

Oprema za nego in striženje psov zajema:

Krtače, glavniki, trimerji, CoatKingi, Furminatorji so oprema za nego psov vsakega odgovornega skrbnika psa in pasjega frizerja. Redno krtačenje in česanje dlake zagotavlja lep in zdrav videz psa, obenem pa prezrači kožuh in prepreči vnetja kože in vozlanje dlake. CoatKingi, Furminatorji in strgala uspešno odstranijo odpadajočo dlako in podlanko. Tako negovan pes ne bo puščal dlake v okolico, kjer ni zaželeno.

Strojčki za striženje psov se razlikujejo po obliki, moči in po nastavkih. Za profesionalno uporabo v salonu izbirajte med strojčki Aesculap in Heiniger, za ljubiteljsko striženje in frizerje začetnike pa zadoščajo GogiPet strojčki za striženje psov, po ugodnejših cenah, ki se od profesionalnih razlikujejo le v tem, da niso primerni za neprekinjeno, večurno delo. Pri izbiri strojčka in nastavkov bodite pozorni, da so ti združljivi - oprema za striženje psov s Slide on ali Snap on - Clip sistemom.

Škarje za striženje psov v naši ponudbi se tako kot strojčki razlikujejo po kakovosti, obliki in ceni. Za profesionalno striženje priporočamo, da izbirate med škarjami kakovosti prvega in drugega razreda, medtem ko za ljubiteljsko striženje zadoščajo škarje kakovosti tretjega razreda. Razlike med škarjami je predvsem v teži, uporabljenih materialih in grobosti reza. Oprema za striženje psov tako zajema ravne in ukrivljene škarje, efilirke in modelirke in tudi posebne škarje za striženje dlake med očmi in na tačkah.

Sušilniki, feni, bloverji in welnwss kabine zagotavljajo hitro in varno sušenje dlake psov vseh rasti. Klasični sušilniki za pse so primerni za normalno sušenje dlake z ali brez dodatne temperature. Bloverji so primerni za izpihovanje vode, odpadajoče dlake in podlanke iz kožuha psa, wellness kabine pa predvsem za sproščeno sušenje in razvajanje kosmatincev v salonu. Večina naših wellness kabin že vsebuje tudi svetlobno terapijo in ozonator.

Mize za nego in striženje psov za salone, razstavljavce in vzreditelje so različnih oblik, velikosti in nosilnosti. Za razstavljavce, vzreditelje in mobilne frizerje so primerne predvsem zložljive mize različnih velikosti, za salone pa mize s hidravličnim mehanizmom za nastavitev višine. Pri izbiri mize bodite pozorni na nosilnost in velikost mize. Prevelika miza lahko oteži delo frizerja.

Kopalne kadi so izdelane iz plastičnih mas ali nerjaveče kovine. Kot oprema za nego psov so obvezni del vsakega salona. Priljubljene so predvsem kopalne kadi s hidravličnim mehanizmom za prilagoditev višine. V večini komplet že zajema tudi mešalno pipo in odvodne cevi.

Sterilizatorji, čistila in sredstva za dezinfekcijo predstavljajo osnovo za čisto in zdravo delo v salonu. Odgovorni frizerji po vsakem striženju opremo sterilizirajo in očistijo ter tako preprečijo možnost prenosa nalezljivih bolezni, prhljaja, zajedavcev in bakterij na druge pse. V tej kategoriji najdete sterilizatorje, pršila in čistila. Oprema za striženje psov v salonu mora biti vedno čista, saj ta predstavlja frizerja, pokaže njegov odnos, ki ga ima do svojega dela in s tem seveda tudi odnos do njegovih strank.

Profesionalna oprema za nego in striženje psov - visoka kvaliteta in ugodne cene.