Olje s teflonom za škarje
Šifra
TRA22STE045
Redno podmazovanje in nega škarij za striženje psov je pogoj za varno delo, gladek in lep rez, tiho delovanje in dolgo življensko dobo škarij. Olje je posebej izdelano za nego škarij...
Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
  • Kupite 3 za ceno 7,95 € /kos in prihranite  11%
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 14,95 € Posebna Cena 8,95 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave

Olje za škarje

Olje za škarje za striženje psov - olje za nego škarij.

Tako kot vsa oprema potrebujejo tudi škarje za striženje psov nego in vzdrževanje, da bi zagotovili lep in gladek rez, preprečili nastanek korozije in omogočili tiho delovanje.

Onlinezoo olje za nego škarij je posebej izdelano olje, ki vsebuje teflonsko tekočino. Olje škarje podmaže, prevleče s teflonskim premazom, razkuži, varuje pred korozijo, omogoči gladek rez in tiho delovanje ter jih očisti umazanije in maščobe, ki se nabere v času striženja.

UPORABA:
-stekleničko s plastičnim pokrovčkom in iglo pretresite
-kaplico olja nanesite na vijak škarij in na stičišče obeh rezil ter škarje nekajkrat odprite in zaprite ter tako omogočite, da olje prodre v vijak
-kaplico olja nanesite na obe konici škarij in jih držite pokončno tako, da olje steče po rezilih
-škarje obrišite z nežno krpico tako, da se ne dotikate rezil
-tako negovane škarje bodo zagotovo imele dolgo življensko dobo in lep, gladek rez.

Uporaba olja in redna nega in podmazovanje škarij je pogoj za dolgo življenako dobo dragih škarij za nego in striženje psov. Podmazovanje škarij z olji, ku niso namenjena podmazovanju finih, občutljivih rezil škarij lahko poškoduje rezila, uniči gladek rez in tiho delovanje.

Olja za podmazovanje škarij niso enaka oljem, ki jih uporabljamo za podmazovanje strojčkov za striženje psov in ostalih strojev.

Naši pasji frizerji in negovalci psov svoje škarje redno negujejo in podmazujejo z našim oljem za škarje. Njihove škarje imajo tako vedno gladek in tih rez, so razkužene in imajo minimalno življensko dobo 5 let.

Onlinezoo trgovina za negovalce psov in pasje frizerje.

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!