Kopalni plašči za pse - wellnes oblačila

Kopalni plašči za pse

Kopalni plašči za pse so izdelani iz nežnih bombažnih materialov z visoko vpojnostjo vode, kar omogoči hitro in prijetno sušenje dlake. Psa po kopanju preprosto obrišete z brisačo ter oblecite v kopalni plašč. Pustite ga počivati približno 10 min in kožuh bo skoraj suh. Kopalni plašči nudijo po napornem kopanju prijeten počitek in udoben občutek varnosti, obenem pa preprečijo možnost prehladov. Tudi za oblačila, kot so kopalni plašči za pse velja pravilo, da je pri nakupu pasjega oblačila poleg modnega trenda pomembno tudi to, da je pasje oblačilo funkcionalno, da se pes lahko v njem neomejeno giblje in da ga ščiti pred mrazom, hkrati pa moramo biti pozorni tudi na to, da oblačilo za psa ni predebelo. Oblačila, kot so kopalni plašči za pse, pa morajo biti izdelani iz materialov, ki so poleg vsega naštetega vpijajo vodo.

Pred nakupom oblačil poiščite ustrezno velikost oblačila v tabeli >velikosti oblačil<, ki jo najdete pri vsakem izdelku posebej. Če vam velikost ali model ne odgovarja, ga lahko zamenjate brez dodatnih stroškov pošiljanja s strani našega podjetja Onlinezoo. Ponudba velja samo za končne kupce.

Kako izmerimo psa, da bo pasje oblačilo udobno in pravilne velikosti?

Z mehkim šiviljskim metrom izmerimo razdaljo, ki jo ima pes od vratu do korena repa. To bo dolžina oblačila za psa. Izmerimo obseg prsnega koša, to je najširši del, takoj za prvimi nogami psa. Pri obeh rezultatih dodamo še 2 cm, da bo pasje oblačilo dovolj udobno, še posebej pri psih z daljšo dlako.

Modna oblačila za pse - kolekcija GogiPet - Zajamčeno najnižje cene oblačil za pse

Našim strankam nudimo zajamčeno najnižje cene oblačil za pse. Če katerikoli izdelek iz te kolekcije najdete v kateri od spletnih prodajalen v Evropi po nižji ceni, nas obvestite in nam pošljite povezavo. Oblačilo za psa vam bomo v takem primeru po tej ali celo nižji ceni zagotovili tudi mi.

GogiPet wellness oblačila - kopalni plaščki za pse.

 

 

Žal ne moremo najti izdelka, ki bi ustrezal vašemu izboru.