Wellness > kopalni plaščki, pyjame in trenerke za pse

Wellness oblačila za pse

Kopalni plašči za pse so izdelani iz mehkega, udobnega frotirja z visoko vpojnostjo vlage. Ta omogoča hitro in udobno sušenje psov po kopanju. Oblačilo je udobno in pralno.

Joggingi za pse so primerni za vsakodnevno nošenje v zunanjih in notranjih prostorih. Izdelani so iz mehkih, zračnih materijalov, ki so kombinirani z bombažnimi materijali, ki zagotavljajo trpežnost in udobnost oblačil.

Trenerke za pse so udobne za nošenje, igro in počitek v domačem okolju. Uporabljeni materijali so pralni, likanje ni potrebno. Te izdelki so še posebej udobni za nošenje in zagotavljajo prosto gibanje psov v vsakem trenutku.

Pyame za pse so izdelane iz mehkih bombažnih materijalov, ki nudijo prijeten nočni počitek psa, obenem pa preprečijo puščanje dlake po postelji in drugih ležiiščih.

Pred nakupom oblačil poiščite ustrezno velikost oblačila v tabeli >veikosti oblačil<, ki jo najdete pri vsakem izdelku posebej. V kolikor vam velikost ali model ne odgovarja ga lahko zamenjate brez dodatnih stroškov pošiljanja s strani našega podjetja Onlinezoo. Ponudba velja samo za končne kupce.

Če ste negovalec psov, pasji frizer, stylist ali trgovec vas vabimo, da se registriirate kot naš poslovni partner in si zagotovite dodaten ugodnosti pri nakupu izdelkov. 
Informacije za poslovne partnerje

 

Izdelki 1 do 16 od 107 skupaj

Set Descending Direction
na stran

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki 1 do 16 od 107 skupaj

Set Descending Direction
na stran

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Passende YouTube Videos