Tople jakne za pse - modeli na 2 tački

Tople zimske jakne za pse – model na 2 tački.

Predstavljamo vam kolekcijo toplih zimskih  jaken za pse GogiPed, različnih barv in krojev vseh velikosti. Jakne - model na dve tački so krojene na način, kjer se združujeta njihova funkcionalnost in modni dizajn. Tople in modne jakne bodo zaščitile vašega psa pred mrazom in vetrom, ob enem pa mu omogočale lahkotno in nemoteno gibanje.

Pri izbiri toplih oblačil za pse je pomembno, da je pokrit spodnji in prsni del telesa. Zimske jakne za pse pokrijejo hrbtni predel telesa do zadnjih nog oziroma do zadnje tretjine telesa. Zimske jakne za pse so tople, podložene in udobne za nošenje. Če želite, da je pokrit celotni hrbtni predel, to je do nasadišča repa, predlagamo, da si ogledate oblačila v kategoriji plaščki za pse in jakne na 4 tačke.

Zimske bunde in plašči so namenjeni za nošenje pri izredno nizkih temperaturah, medtem ko so tople zimske jakne za pse - model na dve tački, mišljene za nošenje v še vedno mrzlem, toda nekoliko lepšem in prijetnejšem vremenu. Jakne za pse - model na dve tački, so priljubljene za nošenje tudi v prehodnih obdobjih, jesen -zima ali zima-pomlad. Vašemu psu bodo zagotovo služile več sezon.

Pred nakupom oblačil poiščite ustrezno velikost toplih, zimskih jaken v tabeli >velikosti oblačil<, ki jo najdete pri vsakem izdelku. Če vam velikost ali model ne odgovarja, ga lahko zamenjate brez dodatnih stroškov pošiljanja s strani našega podjetja Onlinezoo.

Zimska oblačila za pse - tople, podložene jakne.

Izdelki 1 do 16 od 221 skupaj

Set Descending Direction
na stran

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki 1 do 16 od 221 skupaj

Set Descending Direction
na stran

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Passende YouTube Videos