Oblačila za pse

Narodne noše in usnjene hlače za pse

Narodne noše in usnjene hlače so zanimive, primerne za vsakodnevno nošenje ali obisk veselic in drugih prireditev, kot je na primer Oktoberfest. Elegantna in zanimiva oblačila bodo zagotovila, da bo vaš štirinožni prijatelj zagotovo opažen na vsaki prireditvi in v vsakem trenutku dneva. Res je, da so pasja oblačila v osnovi namenjena zaščiti psov pred zunanjimi vplivi, kot so dež, veter, sneg, prah, umazanija pa tudi vročina, toda zakaj ne bi stopili koraka dlje? Naši modni ustvarjalci pasjih oblačil so izdelali kroje in združili funkcionalnost oblačila z željami nekaterih skrbnikov, ki na svojega štirinožnega prijatelja ne pozabijo, tudi ko gre za zabavo. Tako so prišli na idejo, da tudi za pse izdelajo kolekcijo oblačil, ki bodo poleg tega, da bodo psa ščitila pred zunanjimi vplivi, predstavljala tudi navade njegovega skrbnika. Zato vsem tistim, ki si dovolite stopiti korak dlje in želite, da je vaš pes res nekaj posebnega, ponujamo v naši spletni prodajalni Onlinezoo pasja oblačila, kot so narodne noše in usnjene hlače za pse ali irharce. Vaš pes bo zagotovo opažen in ogovorjen. Morate pa vedeti, da boste najverjetneje opaženi in ogovorjeni tudi vi kot dober in zahteven skrbnik, ki da nekaj nase in dobro skrbi za svojega psa. Narodne noše za pse so izdelane po videzu klasičnih narodnih noš, kroji pa prilagojeni psom, tako da zagotavljajo udobno nošenje.

Narodne noše in irharce za pse, so izdelane iz zelo kakovostnih materialov, ki se dobro in z lahkoto vzdržujejo, pri nizkih temperaturah, likanje pa v večini ni potrebno.

Pred nakupom oblačil kot so narodne noše in usnjene hlače ali irharce za pse poiščite ustrezno velikost oblačila v tabeli >velikosti oblačil<, ki jo najdete pri vsakem izdelku posebej. Če vam velikost ali model ne odgovarja, ga lahko zamenjate brez dodatnih stroškov pošiljanja s strani našega podjetja Onlinezoo. Ponudba velja samo za končne kupce.

Modna oblačila GogiPet - narodne noše in usnjene hlače

 

4 Izdelek (a/i)

Nastavite Smer Padajoče
na strani
 1. Narodne hlače za pse 'Hansi' - pink barva
  Redna Cena 30,40 € Najnižja cena že od 15,15 €
  z 22% DDV, brez stroškov dostave
 2. Obleka za psa "Hanna" - oblačilo za pasje dame
  Redna Cena 30,40 € Najnižja cena že od 18,20 €
  z 22% DDV, brez stroškov dostave
 3. Narodna noša za psa "Mizzi"
  Redna Cena 25,32 € Najnižja cena že od 23,28 €
  z 22% DDV, brez stroškov dostave
 4. Narodna obleka za psa "Rosi"
  Redna Cena 25,32 € Najnižja cena že od 23,28 €
  z 22% DDV, brez stroškov dostave

4 Izdelek (a/i)

Nastavite Smer Padajoče
na strani