Poročne obleke za pse

Večerne obleke za pse.

Kolekcija oblačil GogiPet za pse v naši spletni prodajalni Onlinezoo zajema tudi večerne obleke za pse. Ta oblačila so namenjena tistim skrbnikom, ki jih štirinožni prijatelj spremlja tudi ob posebnih trenutkih in priložnostih. Večerne obleke za pse so namreč primerne za posebne, svečane trenutke. Izdelane so iz dragocenih naravnih materialov, kot je svila ali iz zelo kakovostnih sintetičnih tkanin, ki imajo prijeten lesk, se ne mečkajo in dajejo pridih glamurja. Izbirate lahko v različnih modnih vzorcih in svečanih barvah. Večerne obleke za pse kljub svojim zahtevnim krojem omogočajo udobno gibanje in preprosto oblačenje. V teh oblačilih bo vaš pes zagotovo opažen, deležen pogledov in komentarjev. Toda ne pozabite, da boste v središču pozornosti tudi vi.

Naši modni oblikovalci pasjih oblačil so pri izdelavi večerne obleke za psa imeli v mislih oba spola. Tako so za pasje dame izdelali gala elegantne toalete iz mehkih tkanin z različnimi dodatki, kot so okrasne pentlje, bleščice, trakovi, naborki. Vsi ti dodatki še dodatno poudarjajo svečanost, dajejo oblačilu poseben videz, ob enem pa v najvišji meri ohranjajo eleganco, ki je primerna za posebne priložnosti. Za pasje frajerje boste lahko izbirali med prazničnimi fraki z metuljčkom ali kravato in srajco. Zaradi vseh dodatkov večerne obleke vaših ljubljenčkov niso nič manj udobna in obstojna. So pralna, se z lahkoto čistijo že pri nizkih temperaturah, likanje pa običajno ni potrebno. Večerne obleke za pse boste lahko uporabljali še ob mnogih drugih različnih svečanih priložnostih, kot so na primer rojstni dnevi, poroke, obletnice ... saj so modni kreatorji upoštevali vsa pravila, ki veljajo v modnem svetu elegantnih oblačil. 

Pred nakupom večerne obleke za pse poiščite ustrezno velikost oblačila v tabeli >velikosti oblačil<, ki jo najdete pri vsakem izdelku posebej. Če vam velikost ali model ne odgovarja, ga lahko zamenjate brez dodatnih stroškov pošiljanja s strani našega podjetja Onlinezoo. Ponudba velja samo za končne kupce.

Modna oblačila GogiPet - Večerne obleke za pse

3 Izdelek (a/i)

Nastavite Smer Padajoče
na strani
 1. Green Peral elegantna obleka za pse
  Redna Cena 30,40 € Najnižja cena že od 23,28 €
  z 22% DDV, brez stroškov dostave
 2. "Peral" elegantna obleka za pse - zlato rjava barva
  Redna Cena 30,40 € Najnižja cena že od 23,28 €
  z 22% DDV, brez stroškov dostave
 3. Obleka za pse "Rozi"
  Redna Cena 40,57 € Najnižja cena že od 30,40 €
  z 22% DDV, brez stroškov dostave

3 Izdelek (a/i)

Nastavite Smer Padajoče
na strani