Modni dodatki za pse

Modni dodatki, nakit in kristalni izdelki za pse

Modni dodatki, nakit, pentlje in kristalni izdelki so nepogrešljiv del opreme urbanih psov. Izdelki, ki jih predstavljamo v naši spletni prodajalni Onlinezoo, so varni za uporabo. Izdelani so tako, da so brez ostrih robov, iz materialov, ki so udobni za nošenje. Z našimi izdelki boste lahko samostojno oblikovali individualni OutFit za svojega psa.


 

Schmuck selber machen mit Strassbuchstaben und Strassmotiven

Kristalne črke, številke in znaki omogočajo individualno oblikovanje ovratnic in povodcev psov in mačk. Z njimi lahko oblikujete imena, simbole in napise. Kristalni znaki, črke in številke so na voljo v velikosti 14 mm in  32 m.

 

 

 

 


 
Dehnhalsbänder zum selbst gestallen Katzenhalsbänder als Namenshalsbänder

Prožne ovratnice za mačke so primerne za nameščane črk, zankov in številk s kristali in individualno oblikovanje. Širina ovratnice 10 mm. Klasični način zapenjanje, dodan zvonček. Več različnih barv. Primerno za kristalne znake in črke velikosti 14 mm.

 

 

 


 
Strasshundehalsbädner zum selbst gestalten mit Strassbuchstaben und Motiven

Ovratnice za pse velike rasti so primerne za nameščanje kristalnih zankov, črk in številk 14 mm in 32 mm. Ovratnice so izdelane iz mehkega umetnega usnja in vsebujejo posebej nameščen trak za oblikovanje napisov in imen.

 


 
Namenshalsbänder für Hunde zum selber machen

Ovratnice za pse majhne rasti so primerne za direktno nameščanje kristalnih znakov in črk velikosti 14 mm. Ovratnice so širine 10 mm, debeline 2 mm. Klasični način zapenjanja, več različnih barv in velikosti.

 

 

 


  
Strassschmuck mit Karabiner zum Schmuck selbst gestalten, Bettelhalsband, Armband, Fusskettchen, Hundehalsband und vieles mehr einfach selber machen.

Obeski - obešanke s kristali različnih oblik in dizajnov, ki so dodatno okrašeni z majhnimi kristali so primerne za okrasitev ovratnic, verižic in drugih izdelkov za pse, mačke in ljudi. Izdelki so brez ostrih robov.


 
Gestalten Sie Ihr Pferdestirnband oder Ihren Pferdestrinriemen selbst mit Strassbuchstaben und Strassmotiven

Usnjeni trakovi za konje so izdelani iz usnja na katerega namestite kristalne znake, črke in številke.

 

 


 
Hundekrawatten als Hundehalsband

Kravate in ovratne rutke z ovratnico predstavljajo atraktivne in praktične modne dodatke za moderne pse. Primerne so tako za samostojno nošenje kot za kombiniranje z oblačili. Praktične in predvsem atraktivne ovratnice za glamurozne pse.

 

 

 


 
hübsche Hundemaschen von DoggyDolly Hundemoden

Mašnice in sponke za pse so izdelane iz kompaktnih materialov, obstojnih barv v različnih dizajnih. Večina mašnic in sponk je dodatno okrašenih z kristalom ali drugimi aplikacijami. Primerno za pse velike in majhne rasti. Modni dodatki za spenjanje dlake psov.

 
Žal ne moremo najti izdelka, ki bi ustrezal vašemu izboru.