Oblačila za posebne priložnosti > poroke, karneval, božič in novo leto

Svečana oblačila za pse iz kolekcije DoggyDolly

Kolekcija svečana oblačila za pse iz kolekcije DoggyDolly zajema vse od poročnih obelk za pasje dame in gospode, večernih oblek za posebne priložnosti pa tja do telovnikov in srajc s kravato ali metuljčkom. Svilnati, svečani materijali.

Božično novoletna oblačila za pse iz kolekcije DoggyDolly zajemajo puloverje in jakne, ki so oblikovani v božičnem in novoletnem stilu z lepimi, atraktivnimi aplikacijami. Oblačila so primerna tako za zunanje nošenje kot nošenje v notranjih prostorih.

Kostumi in oblačila za pse za karneval izdelana v kolekciji DoggyDolly in so primerna za čas pusta, karnevala in za predstavitev na posebnih eventih. Tudi ta oblačila za pse so izdelana iz pralnih materijalov v udobnih krojih.

Pred naročanjem DoggyDolly oblačil za pse preko spletne prodajalne prosimo poiščite ustrezno velikost v tabelah velikosti. V kolikor oblačilo za psa kljub temu ne bo odgovarjalo vašemu okusu ga lahko zamenjate. Pri zamenjavi Doggy-Dolly modnih oblačil za pse boste oproščeni stroškov ponovnega pošiljanja.

 

Izdelki 1 do 16 od 110 skupaj

Set Descending Direction
na stran

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki 1 do 16 od 110 skupaj

Set Descending Direction
na stran

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Passende YouTube Videos