Oblačila za posebne priložnosti > poroke, karneval, božič in novo leto

Svečana oblačila za pse iz kolekcije GogiPet.

Kolekcija svečana oblačila za pse iz kolekcije zajema vse od poročnih obelk za pasje dame in gospode, večernih oblek za posebne priložnosti pa tja do telovnikov in srajc s kravato ali metuljčkom. Svilnati, svečani materijali.

Božično novoletna oblačila za pse iz kolekcije zajemajo puloverje in jakne, ki so oblikovani v božičnem in novoletnem stilu z lepimi, atraktivnimi aplikacijami. Oblačila so primerna tako za zunanje nošenje kot nošenje v notranjih prostorih.

Kostumi in oblačila za pse za karnevalizdelana v kolekciji GogiPet in so primerna za čas pusta, karnevala in za predstavitev na posebnih eventih. Tudi ta oblačila za pse so izdelana iz pralnih materijalov v udobnih krojih

Pred nakupom oblačil poiščite ustrezno velikost oblačila v tabeli >veikosti oblačil<, ki jo najdete pri vsakem izdelku posebej. V kolikor vam velikost ali model ne odgovarja ga lahko zamenjate brez dodatnih stroškov pošiljanja s strani našega podjetja Onlinezoo. Ponudba velja samo za končne kupce.

Če ste negovalec psov, pasji frizer, stylist ali trgovec vas vabimo, da se registriirate kot naš poslovni partner in si zagotovite dodaten ugodnosti pri nakupu izdelkov. 

Informacije za poslovne partnerje.

 

Izdelki 1 do 16 od 224 skupaj

Set Descending Direction
na stran

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki 1 do 16 od 224 skupaj

Set Descending Direction
na stran

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Passende YouTube Videos