Vivog UV sterilizator za opremo in pripomočke - siva barva
Šifra
VG-ES020A

Vivog UV sterilizator za delovne pripomočke je nepogrešljiv del opreme vsakega salona za nego in striženje psov. Sterilizator z UV žarki uspešno uniči bakterije, viruse, plesni in prepreči prenašanje nalezljivih bolezni. 

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 198,15 € Posebna Cena 157,48 €
z 22% DDV, brez stroškov dostave

Oprema za salone za nego psov

Vivog sterilizator za pripomočke

Originalni, Vivog sterilizator za pripomočke je izdelan iz plastičnega ohišja in nosilca z žarnico, ki z UV žarki sterilizira opremo in pripomočke. Sterilizator je primeren za salone za nego živali, pa tudi za domačo uporabo. Uspešno nevtralizira opremo, uniči bacile, bakterije, plesni in mikroorganizme in tako omogoči varno delo ter prepreči prenašanje bolezni. Vivog sterilizator za pripomočke sterilizira suho, z uporabo UV žarkov, ki izvedejo sterilizacijo v samo 5 min.

Lastnosti sterilizatorja

  • Vivog sterilizator za pripomočke
  • model VES020B
  • siva barva
  • izdelano iz plastičnega ohišja z nosilcem in UV žarnico
  • 220V
  • stikalo za vklop in izklop
  • če odprete pokrov sterilizatorja, se žarnica samodejno ugasne
  • primerno za sterilizacijo opreme in pripomočkov v salonih za nego in striženje psov

Namen uporabe

Vivog sterilizator za pripomočke je primeren za uporabo v salonih za nego in striženje psov, pa tudi za domačo uporabo. Žarnica sterilizatorja, z UV svetlobo hitro in zelo učinkovito sterilizira in uniči viruse, bakterije, plesni, bacile in druge mikroorganizme. Učinkovitost sterilizatorja je 99 %. Vivog sterilizator za pripomočke je primeren za sterilizacijo strojčkov in nastavkov za striženje, škarij, glavnikov, krtač, pincet, manjših brisač in druge opreme.

Navodilo za uporabo

Vivog sterilizator za pripomočke je preprost za uporabo. Odprite pokrov sterilizatorja in na dno zložite opremo tako, da se med seboj ne prekriva. Zaprite pokrov in sterilizator vključite s stikalom. Sterilizator pustite delovati minimalno 5 min. Po končani sterilizaciji izključite sterilizator, odprite pokrov in oprema je pripravljena za delo. Če želite med sterilizacijo iz sterilizatorja vzeti katerega od pripomočkov, sterilizatorja ni treba izključiti. Ko odprete pokrov se sterilizator samodejno izključi in ponovno prižge, ko zaprete pokrov. V sterilizator ne odlagajte mokre in umazane opreme in pripomočkov.

Čiščenje in vzdrževanje

Vivog sterilizator za pripomočke občasno obrišite na zunanji in notranji strani z vlažno krpo. Po potrebi lahko uporabite tudi blaga čistila. Pred čiščenjem sterilizator izklopite iz električnega omrežja. Ne čistite žarnice in nastavka za žarnico.

Vivog sterilizator za pripomočke z zajamčeno najnižjo ceno v Evropi.

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!