Ecodor UF2000 - dodatno polnilo 1l
Šifra
EC-13.40.062

Ecodor UF2000 je močan nevtralizator smradu urina živli in ljudi. Z Uspešno deluje na tekstilu, kamnu, lesu, betonu in tako nevtralizra smrad urina na sedežnih garniturah, ležiščih, tepihih, laminatu, plaščicah, kammitih oblogah, toplem podu, parketu, betonskih ograjah, idr.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
  • Kupite 2 za ceno 15,90 € /kos in prihranite  6% Preračunana cena: 15,90 € / 1 l
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 20,85 € Posebna Cena 16,90 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave
16,90 € / 1 l

UF2000 odstranjevalec urina

Ecodor UF2000 odstranjevalec urina živali in ljudi

UF2000 uspešno nevtralizira in s svojo biološko sestavo odstrani - razgradi urin živali in ljudi. Primeren za odstranjevanje urinua na tekstilu, betonu, lesu, keramiki, porcelanu, plastičnih in drugih oblogah. Urin živali in ljudi odstrani in ne prekrije z vonjavami kot podobna sredstva. UF2000 nevtralizator urina - 1l

Za več informacij kliknite na naslednjo povezavo: UF2000 nevtralizator urina

Namen uporabe

Ecodor UF2000 za odstranjevanje urina svojo biološko sestavo uspešno razgradi smrad urina in ga ne prekriva s parfumi kot podobna sredstva. Primeren je za nevtralizacijo in odstranitev urina mačk, psov in drugih živali. Če želite odstraniti madež urina priporočamo, da po nanosu UF2000, uporabite EcoPet.

Področje uporabe

Ecodor UF2000 je za odstranjevanje urina primeren za uporabo v stanovanju, straniščih, na ležiščih, tepihih, sedežnih garniturah, oblačilih, mačjih straniščih in drugi opremi. Urin uspešno odstrani tudi na zunanjih površinah iz betona, lesa, keramike, porcelana ipd.

Navodilo za uporabo - odstranjevalec urina

Plastenko pretresite, prelijta v plastenko s pršilko in poškropite UF2000 mesto urina in pustite, da se posuši. V kolikor se urin nahaja globje v materialu (npr. v sedežni ali med fugami ploščic) na UF2000 položite folijo in postopek ponovite. Smrad urina bo izginil. V kolikor po nanosu UF2000 ostane madež ga lahko očistite z uporabo EcoPet čistila za madeže. Če niste prepričani v obstojnost barv, preverite reakcijo barv na EcoPet in UF2000 na skritem, ali slabo vidnem delu.

Blagovna znamka Ecodor

Ecodor je evropsko podjetje, ki je doma na Nizozemskem. Družinsko podjetje se več kot 15 let ukvarja z izdelavo izdelkov za nevtralizacijo neprijetnih vonjav. Vsi Ecodor izdelki so izdelani na osnovi naravnih encimov, ki smrad in neprijetne vonjave uspešno odstranijo in ne prekrivajo z parfumi. Asortima izdelkov zajema odstranjevalce neprijetnih vonjav, ki so primerni za avto, telo in gospodinjstvo. Vsak izdelek posebej je prilagojen namenu uporabe in zato uspešen pri odstranjevanju določene vrste smradu. Onlinezoo je uradni predstavnik podjetja Ecodor za Slovenijo in Avstrijo.

Ecodor UF2000 odstranjevalec urina z zajamčeno najnižjo ceno.


Ecodor UF2000 Video:

 

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!