Ecodor UF2000 - dodatno polnilo 1l
Šifra
EC-13.40.062

Ecodor UF2000 je močan nevtralizator smradu živalskega urina. Učinkovito odstranjuje tudi vonj človeškega urina. Uspešno deluje na tekstilu, kamnu, lesu, betonu in drugih površinah. Smrad urina nevtralizira na sedežnih garniturah, ležiščih, preprogah, laminatu, ploščicah, kamnitih oblogah, toplem podu, parketu, betonskih ograjah in drugje.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu
  • Kupite 2 za ceno 16,17 € /kos in prihranite  6% Preračunana cena: 16,17 € / 1 l
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 21,20 € Posebna Cena 17,18 €
z 22% DDV, brez stroškov dostave
17,18 € / 1 l

UF2000 odstranjevalec urina

Ecodor UF2000 odstranjevalec urina živali in ljudi

UF2000 uspešno nevtralizira, odstrani ter razgradi živalski ali človeški urin. Namenjen je za odstranjevanje urina s tekstila, betona, lesa, keramike, porcelana, plastičnih in drugih oblog. Urina ne prekrije z dišavami, ampak ga nevtralizira, njegov vonj pa odstrani. UF2000 nevtralizator urina - 1l

Za več informacij kliknite na naslednjo povezavo: UF2000 nevtralizator urina

Namen uporabe

Ecodor UF2000 za odstranjevanje urina zaradi svoje posebne biološke sestave uspešno razgradi smrad urina in ga ne prekriva z dišavami kot podobna sredstva. Namenjen je za nevtralizacijo in odstranitev urina mačk, psov in drugih živali. Če želite odstraniti madež urina, priporočamo, da po nanosu UF2000, uporabite EcoPet.

Področje uporabe

Ecodor UF2000 je namenjen za odstranjevanje urina in je primeren za uporabo v stanovanju, straniščih, na ležiščih, preprogah, sedežnih garniturah, oblačilih, mačjih straniščih in drugi opremi. Urin uspešno odstrani tudi na zunanjih površinah iz betona, lesa, keramike, porcelana in drugih površin.

Navodilo za uporabo - odstranjevalec urina

Plastenko pretresite, prelijte v plastenko s pršilko in mesto urina popršite s sredstvom UF2000 ter pustite, da se posuši. Če je urin prisoten globoko v materialu (npr. v sedežni ali med fugami ploščic) na mesto nanosa UF2000 položite folijo. Ko se mesto posuši, postopek ponovite. Če po nanosu UF2000 ostane madež, ga lahko očistite z uporabo EcoPet čistila za madeže. Kadar niste prepričani o obstojnosti barv predmeta, iz katerega odstranjujete urin, preverite reakcijo sredstva EcoPet in UF2000 na skritem ali slabo vidnem delu.

Blagovna znamka Ecodor

Ecodor je evropsko podjetje, ki ima sedež na Nizozemskem. Družinsko podjetje se več kot 15 let ukvarja z izdelavo izdelkov za nevtralizacijo neprijetnih vonjav. Vsi njihovi izdelki so izdelani na osnovi naravnih encimov, ki neprijetnih vonjav ne prekrivajo z dišavami, ampak smrad uspešno nevtralizirajo in odpravijo. Asortima izdelkov obsega odstranjevalce neprijetnih vonjav, ki so primerni za avto, telo in gospodinjstvo. Vsak izdelek posebej je prilagojen namenu uporabe in zato uspešen pri odstranjevanju določene vrste smradu. Onlinezoo je uradni predstavnik podjetja Ecodor za Slovenijo in Avstrijo.

Ecodor UF2000 odstranjevalec urina z zajamčeno najnižjo ceno.


Ecodor UF2000 Video:

 

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!