Ecodor UF2000 nevtralizator urina - 0,5 l
Šifra
EC-13.40.061

Ecodor UF2000 je močan nevtralizator smradu urina. Uspešno deluje na tekstilu, kamnu, lesu, betonu in drugih površinah. Smrad urina nevtralizira na sedežnih garniturah, ležiščih, preprogah, laminatu, ploščicah, kamnitih oblogah, toplem podu, parketu, betonskih ograjah in drugje.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu
  • Kupite 2 za ceno 11,14 € /kos in prihranite  15% Preračunana cena: 22,29 € / 1 l
  • Kupite 4 za ceno 10,49 € /kos in prihranite  20% Preračunana cena: 20,98 € / 1 l
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 16,22 € Posebna Cena 13,12 €
z 22% DDV, brez stroškov dostave
26,24 € / 1 l

Ecodor UF2000 nevtralizator urina

Ecodor UF2000 nevtralizator urina - 0,5 l plastenka s pršilko .

Ecodor UF2000 je močan nevtralizator smradu urina. Smrada po urinu ne prekrije z dišavami, ampak ga zaradi bioloških encimov nevtralizira in uspešno razgradi. Urin odstrani na tekstilu, kamnu, lesu, betonu in tako nevtralizira smrad urina na sedežnih garniturah, ležiščih, preprogah, laminatu, ploščicah, kamnitih oblogah, toplem podu, parketu, betonskih ograjah in drugih površinah.

UF2000 nevtralizator urina je priljubljen predvsem pri odstranjevanju in nevtraliziranju mačjega urina na ležiščih, sedežnih garniturah in talnih oblogah. 

Kako pravilno uporabiti UF2000?

Mesto, ki ga želite očistiti, odstraniti urin in nevtralizirati neprijetni vonj, najprej obrišite s suho krpo. Nato to mesto popršite s sredstvom UF2000 (če je možno, to mesto pokrijte s plastično vrečko ali folijo) in pustite učinkovati toliko časa, da se madež povsem posuši. Priporočamo, da na onesnaženo mesto nanesete vsaj toliko UF2000 nevtralizator urina, kot predvidevate, da je bilo na tem mestu urina. Če po končanem postopku smrad še ni povsem izginil, postopek ponovite.

UF2000 nevtralizator smradu urina ne pušča madežev. V najslabšem primeru se lahko zgodi, da ostane okoli mesta, ki smo ga nevtralizirali temnejši rob od soli in vode, ki pa se lahko očisti z navadnimi čistili. Priporočamo, da pred uporabo na tekstilnih izdelkih sredstvo UF2000 najprej nanesete na nevidno mesto in preverite, kako tkanina in barva reagirata na emulzijo. Obstajajo namreč tekstilije, ki se razbarvajo že ob dotiku vode in na teh uporaba UF2000 ni priporočljiva.

Blagovna znamka Ecodor

Ecodor je evropsko podjetje, ki ima sedež na Nizozemskem. Družinsko podjetje se več kot 15 let ukvarja z izdelavo izdelkov za nevtralizacijo neprijetnih vonjav. Vsi njihovi izdelki so izdelani na osnovi naravnih encimov, ki neprijetnih vonjav ne prekrivajo z dišavami, ampak smrad uspešno nevtralizirajo in odpravijo. Asortima izdelkov obsega odstranjevalce neprijetnih vonjav, ki so primerni za avto, telo in gospodinjstvo. Vsak izdelek posebej je prilagojen namenu uporabe in zato uspešen pri odstranjevanju določene vrste smradu. Onlinezoo je uradni predstavnik podjetja Ecodor za Slovenijo in Avstrijo.

Ecodor UF2000 nevtralizator urina - Video:

Nevtralizator urina UF2000 z zajamčeno najnižjo ceno.

 

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!