Ecodor UF2000 nevtralizator urina - 0,5 l
Šifra
EC-13.40.061

Ecodor UF2000 je močan nevtralizator smradu urina živli in ljudi. Za razliko od podobnih izdelkov smrad urina ne prekrije s parfumi, ampak ga z uporabo bilolških encimov nevtralizira in uspešno razgradi. Urin odstrani na tekstilu, kamnu, lesu, betonu in tako nevtralizra smrad urina na sedežnih garniturah, ležiščih, tepihih, laminatu, plaščicah, kammitih oblogah, toplem podu, parketu, betonskih ograjah, idr.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
  • Kupite 2 za ceno 10,96 € /kos in prihranite  15% Preračunana cena: 21,92 € / 1 l
  • Kupite 4 za ceno 10,32 € /kos in prihranite  20% Preračunana cena: 20,64 € / 1 l
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 15,95 € Posebna Cena 12,90 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave
25,80 € / 1 l

Ecodor UF2000 nevtralizator urina.

Ecodor UF2000 nevtralizator urina - 0,5 l plastenka s pršilko .

Ecodor UF2000 je močan nevtralizator urina živli in ljudi. Za razliko od podobnih izdelkov smrad urina ne prekrije z parfumi, ampak ga z uporabo bilolških encimov nevtralizira in uspešno razgradi. Uspešno deluje na tekstilu, kamnu, lesu, betonu in tako nevtralizra smrad urina na sedežnih garniturah, ležiščih, tepihih, laminatu, plaščicah, kammitih oblogah, toplem podu, parketu, betonskih ograjah, idr.

UF2000 je priljubljen predvsem pri odstranjevanju in nevtraliziranju mačjega urina na ležiščih, sedežnih garniturah in talnih oblogah ter nevtralizacijo smradu urina na in v okolici pisuarjev.

Kako pravilno uporabiti UF2000?

Mesto, ki ga želite nevtralizirati in odstraniti smrad urina najprej obrišite z suho krpo in nato poškropite z UF2000 (če je možno pokrijte z plastično vrečko ali folijo) in pustite učinkovati toliko časa, da je mesto povsem suho. Priporočamo, da nanesete na onesnaženo mesto vsaj toliko UF2000 kot je bilo na mestu urina. V kolikor po končanem postopku smrad še ni povsem odstranjen postopek ponovite, ker ste uporabili premajhno kolićino UF2000.

UF2000 na pušča madežev. V najslabšem primeru sa lahko zgodi, da ostane okoli mesta, ki ste ga nevtralizirali temnejši rob od soli in vode, ki pa se ga lahko očisti z normalnimi čistili. Vsekakor pa priporočamo, da pred uporabo na tekstilnih izdelkih najprej nanesete UF2000 na nevidno mesto in preverite kako se tkanina in barvila obnašajo in reagirajo na emulzijo. Obstajajo namreč tekstilije, ki se razbarvajo že ob dotiku vode in na teh uporaba UF2000 ni možna.

Blagovna znamka Ecodor

Ecodor je evropsko podjetje, ki je doma na Nizozemskem. Družinsko podjetje se več kot 15 let ukvarja z izdelavo izdelkov za nevtralizacijo neprijetnih vonjav. Vsi Ecodor izdelki so izdelani na osnovi naravnih encimov, ki smrad in neprijetne vonjave uspešno odstranijo in ne prekrivajo z parfumi. Asortima izdelkov zajema odstranjevalce neprijetnih vonjav, ki so primerni za avto, telo in gospodinjstvo. Vsak izdelek posebej je prilagojen namenu uporabe in zato uspešen pri odstranjevanju določene vrste smradu. Onlinezoo je uradni predstavnik podjetja Ecodor za Slovenijo in Avstrijo.

Ecodor UF2000 Video:

Nevtralizator urina UF2000 z zajamčeno najnižjo ceno.

 

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!