GogiPet sprej za odganjanje mačk Bubbles & Nature
Šifra
FE-GGF222

GogiPet sprej uporabimo takrat, ko želimo mački sporočiti, da je na tem mestu praskanje in uriniranje prepovedano. Navedeno mesto poškorpimo s sprejem in pustimo. Ko se bo mačka približala, ji bo vonj sporočil "to ni pravo mesto za praskanje ali uriniranje".

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
  • Kupite 2 za ceno 7,46 € /kos in prihranite  6% Preračunana cena: 29,84 € / 1 l
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 12,98 € Posebna Cena 7,95 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave
31,80 € / 1 l

GogiPet sprej za odganjanje mačk

Sprej za odganjanje mačk in navajanje na čistočo - 250 ml

Bubbles & Nature GogiPet sprej uporabimo takrat, ko želimo mački sporočiti, da je na tem mestu praskanje in uriniranje prepovedano. Navedeno mesto poškropimo z sprejem za odganjanje mačk in pustimo. Ko se bo mačka približala, ji bo vonj sporočil "to ni pravo mesto za praskanje ali uriniranje", zato tega na tem mestu ne bo več počela. Kadar gre za odvajanje uriniranja na določenem mestu priporočamo, da mesto in urin najprej nevtralizirate in odstranite z uporabo UF2000 in nato uporabite spray za odganjanje.

GogiPet sprej za odganjanje mačk je izdelan na naravni osnovi. Z svojo sestavo in edinstveno formulo mački uspešno prenese sporočilo, da je na označenem mestu uriniranje in praskanje prepovedano. Sprej ni škodljiv za ljudi in živali in je primeren za uporabo na tekstilnih izdelkih, lesu, ploščicah, betonu, tepihih in plastiki. Priljubljen je predvsem pri navajanju mačk na čistočo. Pred uporabo na tekstilnih izdelkih preverite na nevidnem mestu obstojnost barv.

Navodilo za uporabo

Plastenko pretresite in mesto po površini poškropite z razdalje 25 do 30 cm. Pustite da deluje. Če opazite, da se mačka mestu vedno znova približuje postopek ponovite takoj, ko vonja spreja ne zaznate več. Pri navajnu mačk na čistočo v domu je smotrno, da istočasno uporabite na mačjem stranišču sprej za udobno počutje mačk, ki mački sporoči, da je pravo mesto za uriniranje.

Surovinska sestava

Voda, PEG-40 hidrogenirano olje, fenoksietanola, propilenglikol, Cymbopogon VVinterianus zeliščna olja, metilparaben, geraniol, etilparabena, citronelol, butilparabena, propilparaben, limona, LINALOO 50, Farnesol.

Namen uporabe

Sprej za odganjanje mačk je priljubljen predvsem za navajanje mačk na čistočo v domu. S pridom ga uporabljajo tudi v hotelih in restavracijah za odganjanje mačk iz vrtov. Sprej prepreči nezaželeno grizenje opreme in uriniranje na nezaželenih mestih.

GogiPet trajno nizka cena - sprej za odganjanje mačk.

 

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!