GogiPet sprej za odganjanje mačk Bubbles & Nature
Šifra
Y-FE-GGF222

Bubbles & Nature GogiPet sprej za odganjanje mačk uporabimo na mestu, kjer želimo doseči, da mačka ne označuje, ne urinira, ne grize in ne praska. Ko se bo mačka temu mestu približala, bo preko vonja zaznala, da to ni pravo mesto za to.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu
  • Kupite 2 za ceno 7,58 € /kos in prihranite  6% Preračunana cena: 30,34 € / 1 l
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 13,20 € Posebna Cena 8,08 €
z 22% DDV, brez stroškov dostave
32,32 € / 1 l

GogiPet sprej za odganjanje mačk

Sprej za odganjanje mačk in navajanje na čistočo - 250 ml

Bubbles & Nature GogiPet sprej za odganjanje mačk uporabimo na mestu, kjer želimo doseči, da mačka ne označuje, ne grize, ne praska in tam, kjer je za mačke uriniranje prepovedano. Navedeno mesto popršimo s sprejem za odganjanje mačk in pustimo. Ko se bo mačka temu mestu približala, bo preko vonja zaznala, da tu ni dovoljeno označevati, zato se bo temu mestu izognila oziroma tega, na tem mestu ne bo več počela. Kadar gre za odvajanje uriniranja na določenem mestu, priporočamo, da mesto in urin najprej nevtralizirate in odstranite z uporabo UF2000 in šele nato uporabite sprej za odganjanje.

GogiPet sprej za odganjanje mačk je izdelan iz naravnih sestavin. S svojo enkratno formulo mačkam učinkovito sporoči, da na mestu, označenem s sprejem, uriniranje, grizenje ali praskanje ni dovoljeno. Sprej ni škodljiv za ljudi in živali. Primeren je za uporabo na tekstilnih izdelkih, lesu, ploščicah, betonu, preprogah in plastiki. Pred uporabo na tekstilnih izdelkih na nevidnem mestu preverite obstojnost barv.

Navodilo za uporabo

Sprej za odganjanje mačk v v plastenki pretresite in mesto popršite iz razdalje 25 do 30 cm ter pustite delovati. Če opazite, da se mačka mestu znova približuje, postopek ponovite takoj, ko vonja spreja ne zaznate več. Pri navajanju mačk na čistočo v domu je smotrno, da istočasno uporabite na mačjem stranišču sprej za udobno počutje mačk, ki mački sporoči, da je tam pravo mesto za uriniranje.

Surovinska sestava

Voda, PEG-40 hidrogenirano olje, fenoksietanola, propilenglikol, Cymbopogon VVinterianus zeliščna olja, metilparaben, geraniol, etilparabena, citronelol, butilparabena, propilparaben, limona, LINALOO 50, Farnesol.

Namen uporabe

Sprej za odganjanje mačk je priljubljen predvsem za navajanje mačk na čistočo v domu. Uporabljajo ga tudi v hotelih in restavracijah za odganjanje mačk z vrtov. Sprej prepreči nezaželeno grizenje opreme in uriniranje na nezaželenih mestih.

GogiPet trajno nizka cena - sprej za odganjanje mačk.

 

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!