Ecodor EcoPet nevtralizator smradu in madežev - 1l
Šifra
EC-13.30.032

EcoPet je biološki nevtralizator smradu po živalih in odstranjevalec madežev. Z svojo biološko formulo smrad ne prekriva s parfumi, ampak nevtralizira in odstrani. Ker izdelek ne vsebuje parfumov je primeren tudi za ljudi in živali s problemi dihal. Ecodor EcoPet je primeren za čiščenje in odstranjevanje smradu mačjih stranišč, mačjih in pasjih ležišče, pokrival in podlog, kjer ležijo živali (avto, sedežne garniture, talne obloge idr.). Poleg smradu uspešno odstrani madeže krvi, iztrebkov, vina in kave na tekstilnih izdelkih, izdelkih iz lesa, plastike, keramike, kamna ipd.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
1 – 3 delovnih dni po prejetem plačilu.
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 34,90 € Posebna Cena 28,90 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave
28,90 € / 1 l

Ecodor EcoPet nevtralizator smradu in madežev žival

Ecodor EcoPet nevtralizator smradu in madežev živali - 300 ml plastenka s pršilko

EcoPet je biološki nevtralizator smradu in madežev živali. Z svojo biološko formulo smrad ne prekrije s parfumi, ampak nevtralizira in odstrani. Ecodor EcoPet je primeren za odstranjevanje smradu in madežev živali na tekstilnih, lesenih, plastičnih, keramičnih in drugih površinah.

Pakiranja: 1l plastenka

Namen uporabe

Ecodor EcoPet je nevtralizator smradu in madežev živali. S svojo biološko sestavo uspešno odstrani smrad živali v prostoru in na opremi. Primeren je tudi za odstranjevanje madežev urina, krvi, sline, blata idr.Za odstranjevanje smradu in madežev po urinu priporočamo uporabo UF2000.

Področje uporabe

Ecodor EcoPet je kot nevtralizator smradu in madežev živali primeren za nevtralizacijo smradu po živalih v stanovanju, na ležiščih, tepihih, sedežnih garniturah, oblačilih, mačjih straniščih, oblačilih in opremi za pse idr.

Navodilo za uporabo

Plastenko pretresite, poškropite po zraku in pustite delovati. Smrad in neprijeten vonj bo v nekaj minutah izginil. V kolikor je neprijeten vonj globoko zasidran v opremo, npr. sedežno garnituro, postopek ponovite in EcoPet nanesite direktno na opremo.

Pri odstranjevanju madežev nanesite EcoPet direktno na madež, pustite učinkovati nekaj minut, podrgnite in obrišite z suho krpo. Če niste prepričani v obstojnost barv, preverite reakcijo barv na EcoPet na skritem, ali slabo vidnem delu.

Blagovna znamka Ecodor

Ecodor je evropsko podjetje, ki je doma na Nizozemskem. Družinsko podjetje se več kot 15 let ukvarja z izdelavo izdelkov za nevtralizacijo neprijetnih vonjav. Vsi Ecodor izdelki so izdelani na osnovi naravnih encimov, ki smrad in neprijetne vonjave uspešno odstranijo in ne prekrivajo z parfumi. Asortima izdelkov zajema odstranjevalce neprijetnih vonjav, ki so primerni za avto, telo in gospodinjstvo. Vsak izdelek posebej je prilagojen namenu uporabe in zato uspešen pri odstranjevanju določene vrste smradu. Onlinezoo je uradni predstavnik podjetja Ecodor za Slovenijo in Avstrijo.

Ecodor EcoPet Video:

EcoPet nevtralizator smradu in madežev živali z zajamčeno najnižjo ceno.

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!