Ecodor EcoFloor čistilo za tla - 1l
Šifra
EC-18.00.001

EcoFloor čistilo za talne obloge z svojo koncentrirano sestavo uspešno odstrani umazanijo, neprijetne vonjave in smrad z tal. Po čiščenju so tla sijoča in brez madežev. Ker čistilo ne vsebuje parfumov je primerno za uporabo v prostorih, kjer se nahajajo ljudje in živali z občutljivimi dihali.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 36,95 € Posebna Cena 29,90 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave
29,90 € / 1 l

Ecodor EcoFloor čistilo za tla

Čistilo za tla EcoFloor Ecodor - 1l koncentrat

EcoFloor je čistilo za tla, ki s svojo koncentrirano sestavo uspešno odstrani umazanijo, neprijetne vonjave in smrad z vseh vrst talnih oblog. Po čiščenju so tla čista in sijoča. Ker čistilo ne vsebuje parfumov je primerno za uporabo tudi v prostorih, kjer se nahajajo ljudje in živali z občutljivimi dihali. Čistilo za tla EcoFloor je primeren za vse bivalne površine in poslovne prostore, priljubljeo pa predvsem za čiščenje salonov za nego psov, hotelov za pse, veterinarskih ambulant, gostijskih kuhinj, javnih WC ipd. Čistilo uspešno očisti in nevtralizira neprijeten vonj in smrad na laminatu, ploščicah, lesu, toplem podu in drugih površinah.

V kolikor so tla onesnažena z urinom priporočamo, da pred čiščenjem mesto nevtralizirate z uporabo UF2000, ki bo smrad urina uspešno odstranil.

Navodilo za uporabo čistila za tla EcoFloor

Pokrovček čistila za tla EcoFloor razrečite z 5l vode, premešajte in tla očistite z mehko, vlažno krpo. Pri prvem čiščenju uporabite bolj mokro krpo tako, da bo čistilo lahko delovalo na tleh in tla očistilo in nevtraliziralo smrad. Pri drugem čiščenju uporabite bolj suho krpo s katero boste pobrali z tal odvečno vodo in tla naredili sijoča.

Onlinezoo zajamčeno najnižje cene Ecodor v Sloveniji.

 

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!