Ecodor UF2000 5x koncentrat - 2,5l
Šifra
EC-13.40.065

Ecodor UF2000 je 5x koncentrat močnega nevtralizatorja smradu urina živali in ljudi. Za razliko od podobnih izdelkov smrad urina ne prekrije z parfumi, ampak ga z uporabo bilolških encimov nevtralizira in uspešno razgradi.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu
  • Kupite 2 za ceno 90,96 € /kos in prihranite  10% Preračunana cena: 36,38 € / 1 l
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 162,41 € Posebna Cena 100,65 €
z 22% DDV, brez stroškov dostave
40,26 € / 1 l

UF2000 nevtralizator urina - koncentrat

Ecodor UF2000 nevtralizator urina živali in ljudi

UF2000 s svojo biološko sestavo uspešno razgradi smrad urina in ga ne prekriva s parfumi kot podobna sredstva. Primeren je za nevtralizacijo in odstranitev urina mačk, psov in drugih živali. UF2000 - 5x koncentrat bo dostavljen 2,5l galonih.

Za več informacij kliknite na naslednjo povezavo: UF2000 nevtralizator urina

Namen uporabe

Ecodor UF2000 za odstranjevanje urina svojo biološko sestavo uspešno razgradi smrad urina in ga ne prekriva s parfumi kot podobna sredstva. Primeren je za nevtralizacijo in odstranitev urina mačk, psov in drugih živali. Če želite odstraniti madež urina priporočamo, da po nanosu UF2000, uporabite EcoPet.

Področje uporabe

Ecodor UF2000 nevtralizator urina je primeren za uporabo v stanovanju, straniščih, na ležiščih, tepihih, sedežnih garniturah, oblačilih, mačjih straniščih in drugi opremi. Urin uspešno odstrani tudi na zunanjih površinah iz betona, lesa, keramike, porcelana ipd.

Navodilo za uporabo

1l koncentrata UF2000 za odstranjevanje urina dodajte 4l vode in dobro premešajte. Plastenko pretresite, emulzijo prelijte v plastenko s pršilko in mesto urina popršite s sredstvom UF2000 ter pustite, da se posuši. Če je urin prisoten globoko v materialu (npr. v sedežni ali med fugami ploščic) na mesto nanosa UF2000 položite folijo. Ko se mesto posuši, postopek ponovite. Če po nanosu UF2000 ostane madež, ga lahko očistite z uporabo EcoPet čistila za madeže. Kadar niste prepričani o obstojnosti barv predmeta, iz katerega odstranjujete urin, preverite reakcijo sredstva EcoPet in UF2000 na skritem ali slabo vidnem mestu.

Blagovna znamka Ecodor

Ecodor je evropsko podjetje s sedežem na Nizozemskem. Družinsko podjetje se več kot 15 let ukvarja z izdelavo izdelkov za nevtralizacijo neprijetnih vonjav. Vsi njihovi izdelki so izdelani na osnovi naravnih encimov, ki smrad in neprijetne vonjave uspešno odstranijo in ne prekrivajo z dišavami. Izbor izdelkov zajema odstranjevalce neprijetnih vonjav, ki so primerni za avto, gospodinjstvo in osebno nego. Vsak izdelek je prilagojen namenu uporabe in zato uspešen pri odstranjevanju določene vrste vonja. Onlinezoo je uradni predstavnik podjetja Ecodor za Slovenijo in Avstrijo.

Ecodor UF2000 nevtralizator urina z zajamčeno najnižjo ceno.

 

 

  >>> drugi Ecodor nevtralizatorji neprijetnih vonjav in smradu <<<

 

 

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!