Ecodor EcoClean univerzalno čistilo 3 v 1 - 500 ml
Šifra
EC-18.20.001

EcoClean je naravno, univerzalno čistilo primerno za čiščenje vseh vodoodpornih površin in predmetov. Z svojo aktivno formulo uspešno čisti in površinam in predmetom podari lep sijaj. Čistijo je primerno za gospodinjstvo in poslovne prostore. Ker ne vsebuje parfumov, je primerno za prostore kjer bivajo živali in priljubljeno v salonih za nego psov, pasjih hotelih, veterinarskih ambulantah idr.

 

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
  • Kupite 2 za ceno 5,95 € /kos in prihranite  14% Preračunana cena: 11,90 € / 1 l
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 8,95 € Posebna Cena 6,95 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave
13,90 € / 1 l

Ecodor EcoClean univerzalno čistilo 3 v 1.

Naravno, univerzalno čistilo EcoClean - razmasti, očisti, nevtralizira neprijeten vonj

EcoClean je naravno, univerzalno čistilo primerno za čiščenje vseh vodoodpornih površin in predmetov. Z svojo aktivno formulo uspešno čisti, razmasti in nevtralizira neprijeten vonj. Čistijo je primerno za gospodinjstvo in poslovne prostore. Ker ne vsebuje parfumov, je primerno za prostore kjer bivajo živali in priljubljeno v salonih za nego psov, pasjih hotelih, veterinarskih ambulantah idr.

Ecodor EcoClean univerzalno čistilo 3 v 1

  1. razmasti vse vodoodporen površine
  2. higiensko čisti
  3. odstrani neprijetne vonjave

Navodilo za uporabo

Plastenko pretresite in emulzijo s pršilko nanesite na željeno površino, pustite delovati in obrišite z suho krpo. Za odstranjevanje trdovratnih madežev pustite EcoClean učinkovati več kot 1 min in postopek po potrebi ponovite.

Blagovna znamka Ecodor

Ecodor je evropsko podjetje, ki je doma na Nizozemskem. Družinsko podjetje se več kot 15 let ukvarja z izdelavo izdelkov za nevtralizacijo neprijetnih vonjav. Vsi Ecodor izdelki so izdelani na osnovi naravnih encimov, ki smrad in neprijetne vonjave uspešno odstranijo in ne prekrivajo z parfumi. Asortima izdelkov zajema odstranjevalce neprijetnih vonjav, ki so primerni za avto, telo in gospodinjstvo. Vsak izdelek posebej je prilagojen namenu uporabe in zato uspešen pri odstranjevanju določene vrste smradu. Onlinezoo je uradni predstavnik podjetja Ecodor za Slovenijo in Avstrijo.

EcoClean univerzalno čistilo z zajamčeno najanižjo ceno.

 

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!