Aesculap Divison sterilno olje v spreju
Šifra
BB-JG600

Aesculap Division olje v spreju je primerno za mazanje nastavkov med striženjem. Olje je pod pritiskom in uspešno odstrani tudi umazanijo z nastavka. Ob redni uporabi zmanjša trenja in obrabo nastavka.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu
  • Kupite 3 za ceno 14,42 € /kos in prihranite  19% Preračunana cena: 48,05 € / 1 l
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 24,45 € Posebna Cena 17,74 €
z 22% DDV, brez stroškov dostave
59,13 € / 1 l

Aesculap Division olje

Aesculap Division olje v spreju za mazanje nastavkov med striženjem - 300 ml

Aesculap Division olje v spreju za mazanje nastavkov med striženjem je posebej oblikovano hitro mazanje nastavkov in strojčka med striženjem. Primerno je tako za Slide kot Snap On ali Clip nastavke.

Lastnosti spreja

  • model - Aesculap Division olje v spreju za mazanje nastavkov med striženjem
  • primerno za čiščenje in mazanje vseh vrst Slide, Snap On in Clip nastavkov
  • uspešno odstrani tudi umazanijo med nastavkom in rezilom in namaže nastavek, kar zmanjšuje trenje
  • sprej pod pritiskom
  • ne vsebuje silikona
  • ščiti pred rjavenjem
  • primeren tudi za mazanje škarij in strojčkov
  • količina - 300 ml

Namen uporabe

Snap On, Clip in Slide nastavki se lahko med striženjem zaradi trenja segrevajo. Segrevanje povzroča umazanija in dlaka, ki se nabira na rezilih in nastavku. To povzroči večje trenje in vibracije nastavka. Aesculap Division olje v spreju za mazanje nastavkov med striženjem je primeren za hitro mazanje in čiščenje nastavkov za striženje med delom. Uspešno odstrani umazanijo in maščobo iz rezil tudi na težko dostopnih delih nastavka.

Navodilo za uporabo

Priporočamo, da sprej uporabite med striženjem vsakih 10 do15 min oziroma ko opazite, da je nastavek vroč in ne reže dlake. Aesculap Division olje v spreju za mazanje nastavkov med striženjem je pod pritiskom. Za mazanje nastavka in rezil popršite sprej po zgornji in spodnji površini nastavka z razdalje 10 cm. Če je nastavek umazan od dlake in maščobe popršite rezila z razdalje 1 cm. Tako boste odpihali umazanijo. Ne pozabite spreja prisloniti tudi na odprtino med nastavkom in rezili in poškropiti tudi v notranjost nastavka. Tako boste odstranili tudi umazanijo, ki se je nabrala v notranjosti, ki je v večini primerov glavni razlog za segrevanje. Tako očiščen in negovan nastavek bo imel bistveno daljšo življenjsko dobo, strigel bo lepo in se bo bistveno manj segreval.

Za hlajenje nastvakov med striženjem priporočamo, da uporabite Aesculap Blade Cool sprej, ki je posebej izdeln za hitro čiščenje in hlajenje nastavkov.

Aesculap Division sprej za mazanje nastavkov z zajamčeno najnižjo ceno samo v spletni trgovini Onlinezoo.

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!