Optimum hladilno olje v spreju - 150 ml
Šifra
VG-84750-10240

Optimum olje v spreju 4 v 1 za nastavke uspešno hladi nastavke med striženjem, jih namaže, očisti in dezinficira. Olje ne vsebuje silikonov, ki bi lahko zapacali rezilo nastavka. Visoka kvaliteta in čistoča finega olja za nastavke.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
  • Kupite 2 za ceno 8,99 € /kos in prihranite  10%
  • Kupite 3 za ceno 7,99 € /kos in prihranite  20%
  • Kupite 8 za ceno 7,47 € /kos in prihranite  25%
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 12,90 € Posebna Cena 9,99 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave

Optimum olje v spreju 4 v 1 - 150 ml

Optimum olje v spreju 4 v 1 za nastavke uspešno hladi nastavke med striženjem, jih namaže, očisti in dezinficira. Olje ne vsebuje silikonov, ki bi lahko zapacali rezilo nastavka. Visoka kvaliteta in čistoča finega olja za nastavke.

Namen uporabe olja Optimum

Optimum olje v spreju 4 v 1 za nastavke je primerno za hlajenje, čiščenje, mazanje in dezinficiranje nastavkov med striženjem. Če opazite, da se nastavek med striženjem segreva ga popršite z hrbtne in sprednje strani. Nastavek se bo v trenutku ohladil. Za čiščenje, odstranjevanje umazanije in mazanje nastavka med striženjem poškropite od blizu rezila z sprednje strani. Da se nastavek nebi zapacal z odstriženo dlako in maščobo nastavite cevko spreja na stransko odprtino med rezilom in nastavkom. Spray bo pod pritiskom odstranil odvečno maščobo in odstriženo dlako. Olje spreju obenem dezinficira nastavek.

Lastnosti olja v spreju

Optimum olje v spreju 4 v 1 za nastavke uspešno hladi nastavke, dezinficira, očisti in namaže. Ker ne vsebuje silikonov nastavkov ne zapaca in ne pušča madežev na dlaki. Primerno je za hlajenje, čiščenje, dezinfekcijo in mazanje Snap On in Slide nastavkov za striženje živali kot jih uporabljajo strojčki Aesculap, Heiniger, Optimum, Oster, Wahl, Andis, GogiPet in drugi. Olje v spreju 4 v 1 je nepogrežljivo tudi za mazanje in čiščenje majhnih strojčkov in nastavkov za striženje kot so Heiniger Mini, GogiPet Osiris, Isis in Akkurata.

Optimum Slovenija - Optimum olje v spreju

Optimum olje v spreju 4 v 1 za nastavke so oblikovani v Franciji in je primerno za ljubiteljsko in profesionalno striženje psov. Olje je primerno za hlajenje, mazanje, čiščenje in dezinficiranje vseh vrst in tipov nastavkov za striženje živali. V kolekciji Optimum najdete tudi različne strojčke za striženje psov.

Optimum olje v spreju 4 v 1 za nastavke za striženje psov z zajamčeno najnižjo ceno v Sloveniji in Evropi.

 

 

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!