Optimum hladilno olje v spreju za nastavke - 300 ml
Šifra
VG-10241

Optimum 4 v 1 je hladilno olje v razpršilu, ki hitro in uspešno očisti, naolji, dezinficira in hladi rezila strojčkov za striženje psov in mačk. Ker ne pušča madežev na dlaki in koži, je primerno za hitro ohlajanje in dezinfekcijo rezil med striženjem dlake.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
  • Kupite 2 za ceno 13,73 € /kos in prihranite  9%
  • Kupite 4 za ceno 12,10 € /kos in prihranite  20%
  • Kupite 8 za ceno 10,34 € /kos in prihranite  32%
  • Kupite 12 za ceno 9,05 € /kos in prihranite  40%
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 17,18 € Posebna Cena 15,15 €
z 22% DDV, brez stroškov dostave

Olje v pršilu za mazanje nastavkov

Optimum hladilno olje v spreju - olji, hladi, dezinficira in očisti

Optimum hladilno olje v spreju je primerno za oljenje, čiščenje, dezinfekcijo in hitro hlajenje nastavkov med striženjem dlake psov in drugih živali. Priporočljivo je, da se med striženjem nastavki čistijo in oljijo vsakih pet do petnajst minut. Če uporabljate navadna olja in upoštevate dejstvo, da je treba nastavek čistiti in dezinficirati, izgubite pri delu veliko dragocenega časa. Z razpršilom Optimum 4 v 1 pa je čiščenje, dezinfekcija in oljenje, končano v le nekaj sekundah. Poleg tega razpršilo hitro hladi nastavke.

Namen uporabe

Optimum hladilno olje v spreju je namenjeno čiščenju in oljenju nastavkov za striženje psov, mačk in drugih živalih v času striženja. Je posebej oblikovano za potrebe pasjih frizerjev in negovalcev psov tako, da nastavke tudi ohladi in dezinficira. Primeren je za vse vrste in tipe strojčkov, kot so Aesculap, Heiniger, GogiPet, Oster, Andis, Wahl  in nastavkov s Slide On, Snap On ali Clip sistemom. Olje je brez barve, brez vonja in ne pušča mastnih madežev.

Navodilo za uporabo

Optimum hladilno olje v spreju pretresite. V času čiščenja naj bo nastavek v teku. Najprej olje popršite v odprtino med nastavkom in rezilom, da odpihne umazanijo in maščobo. Nato popršite sprednji del rezila in na koncu hrbtni del. Tako negovano rezilo bo lepo naoljeno, ohlajeno, dezinficirano in očiščeno.

Optimum blagovna znamka

Blagovna znamka Optimum je Francoska znamka in ima več kot dvajsetletno tradicijo. Poznana je predvsem po strojčkih za ljubiteljsko in profesionalno striženje psov. Za potrebe profesionalnega striženja so oblikovali tudi nekaj uporabnih dodatkov, kot je olje v razpršilu, ki ga z veseljem priporočajo tudi drugi proizvajalci strojčkov za striženje, kot so Aesculap, Heiniger, Oster, Wahl, Andis, GogiPet in drugi.

Optimum hladilno olje v spreju 4 v 1 z zajamčeno najnižjo ceno v Sloveniji in Evropi.

 
Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!