Šamponi in balzami za pse in mačke

Naravni šamponi, balzami in negovalni izdelki za pse in mačke

GogiPet Bubbles & Nature, naravna, negovalna kozmetika za pse in mačkeBubbles & Nature naravno, negovalno kozmetiko iz kolekcije GogiPet sestaljajo naravni, negovalni šamponi in balzami za pse ter drugi negovalni izdelki za nego kože in dlake hišnih ljubljenčkov. Šamponi za pse s prilagojenim ph faktorjem uspešno očistijo dlako in kožo psov, ji povrnejo naravno vlažnost in sijaj. Vsi šamponi delujejo antibakterijsko. Balzami za pse dlako dodatno prehranijo dlako od korena do konic, jo naredijo prožno in sijočo ter voljno za razvozlavanje. Kolekcija balzamov zajema tudi posebej oblikovan balzam za večji volumen dlake, ki dlako ne masti in podari maksimalen volumen.

GogiPet® Bubbles & Nature šamponi, balzami in maske za pse in mačke so 10x konzentrrati in kot taki primerni tako za domačo kot za profesionalno uporabo v salonih za nego in striženje psov. Izkušnje z navedeno kozmetiko bodo z vami z veseljem delili tudi negovalci psov, ki to negovalno kozmetično linijo uporabljajo pri svojem vsakodnevnem delu v salonu.

Bubbles & Nature šamponi, balzami in maske za pse in mačke so 10x koncentrati tako, da iz 250 ml koncentriranega šampona dobiste 2,5l "normalnega" šampona za kopanje psov.


Več informacij o pravilni negi in kopanju psov...

 

Izdelki 1 do 16 od 123 skupaj

Set Descending Direction
na stran

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki 1 do 16 od 123 skupaj

Set Descending Direction
na stran

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Passende YouTube Videos