Kako razvozlati zvozlano dlako?

Negovalni izdelki in oprema za razvozlavanje sprijete, zvozlane dlake

Skrbniki dolgodlakih psov se pogosto srečujemo s težavo, kot je sprijeta in zvozlana dlaka, ki se mnogokrat pojavi tudi ob rednem česanju in kopanju psov. V teh primerih priporočamo uporabo opreme in negovalnih balzamov, posebej pripravljenih emulzij in razpršil, ki omogočijo nežno, neboleče razvozlavanje sprijete dlake. Omenjeni izdelki bodo dlako obenem nahranili od korena do konic in jo naredili bolj prožno. Uporaba negovalnih izdelkov iz kolekcije GogiPet preprečuje ponovno vozlanje in sprijemanje dlake. 

Nepogrešljiv del opreme, vsakega skrbnika dolgodlakega psa, so tudi pripomočki za razvozlavanje sprijete in zavozlane dlake. Ne glede na to, kako veliki so vozli in sprijeti deli dlake, jih boste lažje razčesali, če boste psa pred tem skopali s šamponom in nanesli balzam za dolgo dlako. Balzam bo vozle zmehčal, dlako pa naredil prožno za razvozlavanje. Če želite vozle razčesati brez kopanja, priporočamo, da uporabite pršilo za razvozlavanje ali negovalno olje Silk Care.

Na tem mestu vam ponujamo razpršila za odstranjevanje vozlov, balzam za dolgo in zavozlano dlako in naravni šampon za dolgodlake pse. GogiPet sprej za odstranjevanje vozlov je primeren za vse vrste, tipe in dolžine dlake. Uspešno zmehča vozle in olajša razčesavanje. Priporočamo ga tako za profesionalno, kot za domačo uporabo. Sprej se uporablja pri vsakodnevnem česanju zahtevne in dolge dlake. Redna uporaba ponujenega izdelka, kot je sprej (razpršilo) za odstranjevanje vozlov, prepreči vozlanje dlake, ob enem pa dlako nahrani z vsemi potrebnimi hranili za prožnost in sijaj.

GogiPet® Silk Care negovalno olje v razpršilu je naša nova in izboljšana izvedba DoggyDolly Silk Coat, ki uspešno neguje dlako in kožo ter jo prehrani od korena do konic, zaščiti pred sprijemanjem in vozlanjem dlake in izsušitvijo kože, nudi UV zaščito in svež vonj kožuha. Za popolno nego dlake in kože je Silk Caru dodano tudi kokosovo olje.
GogiPet® Silk Care je zelo prijetnega vonja, ki ni moteč za živali, kot bi bile običajne dišave.
 
Naravni negovalni šampon za dolgodlake pse vsebuje sestavine, ki omogočajo lažje česanje, preprečujejo vozlanje dlake, vračaji naravno prožnost dlake in vlažnost kože. Dlako nahrani od korena do konic in ji daje sijaj.
 
Balzam za dolgo dlako z jojoba oljem, kreatinom, cvetnim prahom in proteini svile, je namenjen negi zahtevne dolge ali sprijete ali zavozlane dlake. Maska ali balzam za dolgo in zavozlano dlako je posebej pripravljen tako, da se nanaša na sveže okopan kožuh in čisto dlako. Blago vpliva na poškodovano dlako in suho kožo, redna uporaba pa prepreči prekomerno izpadanje dlake. Svileni proteini v balzamu varujejo kožo in dlako psov pred UV žarki in ji dajejo zdrav sijoč videz.
 
Na tem mestu boste našli tudi nekaj osnovne opreme za razvozlavanje dlake, kot je GogiPet rezilo za vozle, električna krtača, Mat Breakerji in drugo 

 

19 Izdelek (a/i)

Nastavite Smer Padajoče
na strani

19 Izdelek (a/i)

Nastavite Smer Padajoče
na strani