Strgalo za odstranjevanje zobnega kamna
Šifra
VG-10479

Strgalo za odstranjevanje zobnega kamna pri psih un mačkah je izdelano iz medicinske kovine in posebej oblikovano tako, da omogoča lep oprijem in varno delo. Strgalo je primerno za domačo in profesionalno uporabo.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
  • Kupite 3 za ceno 10,51 € /kos in prihranite  11%
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 15,80 € Posebna Cena 11,85 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave

Strgalo za odstranjevanje zobnega kama.

Dvostransko strgalo za zobni kmen.

Dvostransko strgalo za zobni kamen je izdelano iz nerjaveče, medicinske kovine. Držalo je posebej oblkovano tako, da omogoča lep oprijem in ne drsi. Dolžina 17,5 cm. Nega in čiščenje zob pri psih in mačkah je pomembno za zdravje, a težko. Priboljški za nego zob običajno ne zadoščajo, zato je potrebno zobe ščetkati. Pri tem lahko uporabite naprstnike in klasične ščetke. Kljub vsemu se z leti nabere zobni kamen, ki ga s ščetko ni mogoče odstraniti. Zobni kamen v tem primeru lahko odstrani veterinar z posebnim postopkom brušenja ali pa s pomočjo strgala za zobni kamen. Če je pes miren in navajen na nego zob lahko s strgalom odstranite zobni kamen tudi sami. Da bi preprečili nabiranje zobnega kamna in že obstoječ zobni kamen zmehčali in si tako zagotovili lažje odstranjevanje priporočamo redno uporabo Bubbles & Nature spraya za nego zob in dlesni.

Lastnosti strgala za odstranjevanje zobnega kamna:

  • zagotavlja higienično odstranjevanje zobnega kamna
  • profesionalna izdelava iz medicinske kovine
  • primerno za profesionalno in ljubiteljsko nego psov in mačk
  • posebej oblikovana konica za odstranjevanje zobnega kamna med zobmi
  • posebej oblikovano za pse in mačke

Navodilo za uporabo:

Preden pričnete z odstranjevanjem zobnega kamna priporočamo, da nekaj dni zaporedoma poškropite zobe z  Bubbles & Nature spraya za nego zob in dlesni.
Z grobo ali fino stranjp strgala drsite od dlesni porti konici zoba. Pri debelejših oblogah lako strgalo zataknete za zobni kamen in ga z enim potegom odstranite z zoba. Pri tem pazite, da ne poškodujete sklenine ali zobnih dlesni. Za odstranjevanje zobnega kamna uporabite konico strgala za zobni kamen. V kolikor je pes nemiren priporočamo, da to delo prepustite veterinarju.

Onlinezoo zajamčeno najnižja cena opreme za nego zob in dlesni.

>>> Drugi izdelki za nego zob in dlesni psov in mačk <<<

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!