Priboljški in igrače za čiščenje zob psov

Priboljški in igrače za nego zob in dlesni

Priboljški in igrače za nego zob in dlesni pri psih olajšajo ter izboljšajo klasično nego zob in dlesni z zobno ščetko in emulzijo. Priboljški za pse odstranijo slab zadah, preprečijo nastanek zobnega kamna, igrače pa jačajo zobe in dlesni, jih očistijo ter odstranjujejo zobni kamen. Za optimalne rezultate priporočamo, da najprej nanesete na zobe in dlesni Bubbles & Nature emulzijo, nato daste psu priboljšek za nogo zob in dlesni, nato pa nadaljujete igro z igračami za nego zob. Na ta način bo nega in čiščenje zob prava zabava tudi za tiste pse, ki ščetkanja zob ne marajo.


Zahnpflegesnacks für Hunde mit Fruchtgeschmack

Priboljški za nego zob in dlesni olajšajo klasično nego zob in dlesni z emulzijo in ščetko. Priboljški za čiščenje zob so različnih sadnih okusov in brez vsebnosti sladkorja. Za optimalne rezultate nege zob in dlesni priporočamo tudi uporabo igrač in emulzij za nego zob in dlesni.

 

Textil Hundespielezeug für die Zahnreinigung

Igrače za nego zob in dlesni z ugrizi v material očistijo zobe in jačajo dlesni psov. Za optimalno doseganje rezultatov priporočamo, da pred igro nanesete na zobe in dlesni psa emulzijo za nego zob in dlesni GogiPet Bubbles & Natur.

Priboljški in igrače za nego zob in dlesni psov kot alternativa klasičnega ščetkanja zob pri psih.

Postavke 1-24 115

Nastavite Smer Padajoče
na strani

Postavke 1-24 115

Nastavite Smer Padajoče
na strani