Priboljški in igrače za nego zob in dlesni

Priboljški, prigrizki in grače za nego zob in dlesni

Uporaba priboljškov in igrač za nego zob in dlesni olajša iz izboljša klasično nego zob in dlesni z zobno pasto, sprayom ali emulzijo. Priboljški in prigrizki odstranijo slab zadah in zmanjšajo trdnost zobnega kamna, z ugrizi v igrače pa čistijo zobe in dlesni. Za optimalne rezultate priporočamo, da najprej nanesete na zobe in dlesni Bubbles & Nature emulzijo, nato daste psu priboljšek za nogo zob in dlesni ter nato nadaljujete z igro z igračami za nego zob. Na ta način bo nega in čiščenje zob prava zabava tudi za tiste pse, ki ščetkanja zon ne marajo.


Zahnpflegesnacks für Hunde mit Fruchtgeschmack

Priboljški za nego zob in dlesni olajšajo klasično nego zob in dlesni z zobno pasto in ščetko. Priboljški so različnih sadnih okusov in brez vsebnosti sladkorja. Za optimalne rezultate nege zob in dlesni priporočamo tudi uporabo igrač in emulzij za nego zob in dlesni.

 

Textil Hundespielezeug für die Zahnreinigung

Igrače za nego zob in dlesni z vgrizi v materijal očistijo zobe in jačajo dlesni psov. Za optimalno doseganje rezultatov priporočamo uporabo spraya ali emulzije za nego zob in dlesni.