Kako odstraniti obarvanost okoli oči pri psu?

Nega predelov okoli oči pri psih in mačkah

Nega predelov okoli oči: Potrebujemo košček vate, emulzijo za nego oči in pri dolgodlakih psih še škarje z zaobljeno konico. Najprej pregledamo obraz psa. Če mu dlaka pada preko oči ali mu jih zakriva, jo pristrižemo tako, da so oči vidne. S krpico ali mehko krtačo odstranimo postrižene dlake. Na košček vate nanesemo emulzijo in očistimo predel okoli oči ter odstranimo morebitne izcedke. Čiščenje predelov okoli oči naj vedno poteka samo okoli oči in nikoli po očeh, saj lahko s tem resno poškodujemo roženico. Potegi naj potekajo od središča obraza proti ušesom. Madeži okoli oči, ki nastanejo zaradi solzenja, bodo z redno uporabo emulzije za čiščenje predelov okoli oči postopoma izginili. Redna in pravilna nega predelov okoli oči bo preprečila vnetja in poslabšanje vida in tako psu omogočila zdravo življenje.

V naši spletni trgovini Onlinezoo vam ponujamo losjon za nego oči psov in različne mini glavnike, ki jih lahko uporabljate v ta namen. GogiPet losjon za nego oči Bubbles & Nature je primeren za vsakodnevno odstranjevanje izcedkov okoli oči. Preventivno je namenjen preprečevanju obarvanosti dlake okoli oči, podoben učinek pa ima tudi na tačkah in gobčku. GogiPet losjon za nego oči Bubbles & Nature deluje antibakterijsko, preprečuje srbečico in lajša probleme, ki nastanejo na koži in dlaki okoli oči zaradi izcedkov. Losjon je primeren za domačo in profesionalno uporabo. 

Nepogrešljiv pripomoček pri negi predelov okoli oči je glavnik, ki naj bo obvezen del opreme vsakega skrbnika psa. Glavniki za nego dlake okoli oči iz kolekcije GogiPet, ki vam jih ponujamo na teh straneh, so primerni tako za profesionalno kot za domačo uporabo. Namen uporabe takšnega glavnika je česanje in nega dlake okoli oči, odstranjevanje izcedkov iz oči, odstranjevanje bolh in zajedavcev, odstranjevanje majhne umazanije in ravnanje kodraste dlake okoli oči, ki bi lahko motila ali celo ovarila vid psa. 

Oprema za nego predelov okoli oči pri psih za zdrav in lep videz psa ali mačke.


5 Izdelek (a/i)

Nastavite Smer Padajoče
na strani

5 Izdelek (a/i)

Nastavite Smer Padajoče
na strani