Izdelki za nego zob, dlasni in predelov okoli oči

Izdelki za nego ušes, zob in dlesni ter predelov okoli oči za pse in mačke

Ušesa psov in mačk potrebujejo redno nego, da bi zagotovili dober pretok zraka v ušesnem kanalu in tako preprečili nastanek vnetij. Emulzija za nego ušes uspešno odstrani ušesno maslo, obenem pa deluje antibakterijsko in pomirja lažja vnetja. To emulzijo za nego ušes uporabljajo tudi negovalci psov in pasji frizerji. Izdelek je primeren tako za profesionalno kot za domačo uporabo. Emulzija za nego ušes je nepogrešljiv del opreme vsakega zavednega lastnika psov, ki redno skrbi za zdravje svojih hišnih ljubljenčkov.

Spray za nego zob in dlesni odstranjuje neprijetni zadah, preprečuje nastanek zobnega kamna in v kombinaciji z krtačenjem z zobno ščetko očist zobe in dlesni. Spray za nego zob in dlesni je naravni izdelek z okusom lubenice.


Emulzija za nego predelov okoli oči je namenjena za čiščenje izcedkov okoli oči in preprečevanje nastanka obarvanosti dlake, že obstoječo obarvanost pa delno tudi odstrani. Emulzijo priporočamo tudi za odstranjevanje hrastic, ki so posledica izcedkov iz oči. Naši negovalci psov in pasji frizerji to emulzijo uporabljajo tudi za nevtralizacijo obarvanosti okoli gobčka in na nogah v kombinaciji z šamponom za belo dlako.


 

12 Item(s)

Set Descending Direction
na stran

12 Item(s)

Set Descending Direction
na stran