Oprema za nego zob, dlasni in predelov okoli oči

Oprema za nego ušes, zob in dlesni ter predelov okoli oči za pse in mačke

Nega ušes, zob in dlesni ter predelov okoli oči je pri psu je izrednega pomena, saj z redno in dosledno nego lahko preprečimo vnetje. Samo redno in pravlino negovan pes je lahko tudi lepega izgleda in zdrav. V kolekciji izdelkov za nego ušes, zob in dlesni psov ter predelov okoli oči najdete emulzije za čiščenje ušes in predelov okoli oči, emulzije za čiščenje zob, ščetke, priboljške in igrače za nego zob in dlesni.

Nega ušes psov vključuje: redne skrbne preglede ušes, odstranjevanje nečistoč in ušesnega masla z uporabo pripravkov za čiščenje uhljev in koščka bombažne vatke. Uporaba vatiranih paličic, ki so namenjene ljudem ni priporočljiva, saj z njimi lahko ob nepravilni uporabi potisnete ušesno maslo in prašne delce še globlje v sluhovod in s tem povzročite vnetje, obenem lahko ob nepravlinem premiku glave pride do mehaničnih poškodb ušesnega kanala.

Nega zob pri psih je uzrednega pomena, če želimo imeti lepo negovanega in zdravega psa. Z redno nego zob in dlesni preprečimo zdravstvene težave in se izognemo nepotrebni anesteziji pri odstranjevanju zobnega kamna. Temu se lahko izognemo z rednim čiščenjem zob in dlesni z zobno ščetko, emulzijo ua nego zob in dlesni, ustrezno uporabo igrač in priboljškov za čiščenje zob. Uporaba človeških zobnih past in ščetk je za psa škodljiva.

Nega predelov okoli oči pri psih je izrednega pomene ne glede na to ali gre za dolgodlakega ali kratkodlakega psa. Osnovna nega oči zajema vsakodnevno čiščenje predelov okoli oči z ustrezno emulzijo in bombažno krpico, pri čemer odstranimo izcedke in tako preprečimo porjavelost dlake in kože. Zdrave oči psa so vlažne in bistre, če pa opazite kakršne koli spremembe kot so pordelost oči, oteklost, mežikanje, motnost oči, pretirano solzenje ali pa preobčutljivost na svetlobo takoj kontaktirajte svojega veterinarja. Zlivanje ali kaplanje kakršnih koli doma pripravljenih ali v trgovinah kupljenih izdelkov je lahko nevarno in povzroči še večje poškodbe oči.

Oprema za nego ušes, zob in dlesni ter predelov okoli oči pri psih bo zagotovila zdrav in lep izgled vašega psa ali mačke.

 

 

 

15 Izdelek (a/i)

Nastavite Smer Padajoče
na strani
 1. Hundezahnbürste zum Aufstecken auf den Finger
  Redna Cena 6,75 € Posebna Cena 4,99 €
  z 20% DDV, brez stroškov dostave
 2. Bubbles & Nature šampon iz kolekcije GogiPet za pse z belo dlako
  Redna Cena 13,95 € Posebna Cena 10,95 € Najnižja cena že od 7,66 €
  z 20% DDV, brez stroškov dostave
  43,80 € / 1 l

15 Izdelek (a/i)

Nastavite Smer Padajoče
na strani