Knjige in nalepke o psih

Sredstva za zaščito pred zajedavci, posterji in knjige o negi psov, nalepke.

GogiPet kolekcija produktov zajema tudi sredstva za zaščito pred zajedavci in insekti, ki uspešno varujejo pse, mačke in ljudi. V kolekciji najdete izdelke, ki delujejo površinsko z izhlapevanjem eteričnih olj in tiste, ki delujejo klasično in se zaužijejo ali vnašajo preko kože v notranjost telesa. Sredstva za zaščito pred zajedavci in insekti so preverjena in varna za uporabo. Poleg sredstev proti zajedavcem na psih in ljudeh najdete tu tudi sredstva za zaščito prostorov in izdelke za odstranjevanje zajedavcev.

V tej kategoriji najdete tudi knjige o negi psov za ljubiteljsko in profesionalno nego ter striženje. Knjige o negi psov so na razpolago v treh jezikih: slovenščini, angleščini ali nemščini. Poleg napotkov za striženje ali trimanje vsebujejo tudi slikovni prikaz nege ter pravilno uporabo in izbiro kozmetike za posamezno pasmo ali vrsto psa.

Poleg knjig so tu na voljo tudi posterji s pasmami psov ter nalepke za avtomobile, salone in trgovine za pse. Nalepke se nanašajo preprosto z vodo, po nanosu pa so odporne proti pranju. Posterji s pasmami psov so odličen pripomoček začetnikom pri spoznavanju pasem in lepa dekoracija prostora v trgovinah in salonih.

GogiPet dodatni izdelki za nego psov - posterji, nalepke, knjige o negi psov in zaščita pred zajedavci.

Postavke 1-24 56

Nastavite Smer Padajoče
na strani
Stran
  1. Spray proti komarjem
    Redna Cena 6,99 € Posebna Cena 5,95 €
    z 20% DDV, brez stroškov dostave

Postavke 1-24 56

Nastavite Smer Padajoče
na strani
Stran