Bela nalepka tačka - 15 cm x 12 cm
Šifra
Y-VG-AA10082

Bela nalepka tačka je primerna za namestitev na vse gladke površine, kot so steklo, plastika, kovina in podobno. Kot dekoracijski izdelek jo lahko nalepite na avto, izložbo salona ali trgovine, na mobilni salon in druge površine.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 20,66 € Posebna Cena 15,49 €
z 22% DDV, brez stroškov dostave

Nalepka za salon, trgovino in avto

Bela nalepka tačka 15 x 12 cm

Bela nalepka tačka je primerna za namestitev na vse gladke površine kot so steklo, plastika, kovina in podobno. Kot dekoracijski izdelek jo lahko nalepite na avto, izložbo salona ali trgovine, na mobilni salon in druge površine, na katerih želite vzbuditi pozornost mimoidočih. Izdelana je na prozorni foliji in preprosta za nameščanja.

Lastnosti nalepke

  • Majhna nalepka tačka
  • velikost 15 x 12 cm
  • izdelano na prozorni foliji s papirnato podlogo
  • primerno za namestitev na vse gladke površine (steklo, les, keramika, plastika, kovina)
  • izdelano v Evropi

Namen uporabe

Majhna, bela nalepka tačka je primerna za okrasitev izložb salonov, trgovin, avtomobilov ali preprosto za namestitev na okna, vrata in ogledala. Nalepka pritegne pozornost in v kombinaciji z napisi izrazi jasno sporočilo. Nalepka je priljubljena pri vzrediteljih in ljubiteljih psov za okrasitev avtomobilov in drugih površin.

Navodilo za namestitev

Bela nalepka tačka je preprosta za namestitev. Najprej dobro očistite površino, na katero želite nalepiti nalepko. Priporočamo, da površino očistite z blagim čistilom, dobro obrišete z mokro krpo in posušite. Z nalepke odstranite prozorno folijo. Nalepko skupaj s papirnato podlago pritisnite na želeno površino. Sedaj nalepko preko papirnate podloge dobro namočite z vodo. Pri tem je najbolje, da uporabite mokro gobo, s katero pritiskajte. Ko sta papir in nalepka dovolj mokra, z nežnim potegom odstranite papir z nalepke. Če v nalepki ostanejo zračni mehurčki, jih s pritiskom iztisnite iz nalepke. Nalepko nežno popivnajte z bombažno krpo.

Bela nalepka tačka je univerzalna nalepka, ki je primerna za vse gladke površine in vse priložnosti. Nalepka je oblikovana in izdelana v Evropi po najvišjih standardih. Nalepka tačka je izdelana v aktivni črni barvi. Nalepka je že oblikovana in izdelana tako, da je dobavljiva takoj, brez čakalne dobe.

Majhna, bela nalepka tačka z zajamčeno najnižjo ceno v Evropi.

 

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.