Modro stranišče za mladičke in majhne pse 49 x 37 cm
Šifra
10-GP-2122-DB
GogiPet® modro stranišče za mladičke in pse majhne rasti je izdelano iz trde plastične mase. Pod mrežast del se namesti GogiPet planička ali v nujnem primeru papirnata kuhinjska brisača. Planička bo vpila urin, ga nevtralizirala in preprečila širjenje neprijetnega vonja v okolico. Stranišče je primerno za notranje prostore, navajanje psov na pravo mesto uriniranja in predvsem za primere, ko morajo psi ostati doma daljši čas in z njimi ne moremo na sprehod, da bi zunaj opravili svoje potrebe. Stranišče je tudi nepogrešljiv del opreme za mladičke in opreme za starejše, onemogle pse, ki morajo svojo poterbo opraviti bolj pogosto.
Razpoložljivost
Ni na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 32,95 € Posebna Cena 19,90 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave

Stranišče za mladičke in pse majhne rasti - modra barva

GogiPet® modro stranišče za mladičke in pse majhne rasti je izdelano iz trde plastične mase. Pod mrežast del se namesti GogiPet planička ali v nujnem primeru papirnata kuhinjska brisača. Planička bo vpila urin, ga nevtralizirala in preprečila širjenje neprijetnega vonja v okolico. Stranišče je primerno za notranje prostore, navajanje psov na pravo mesto uriniranja in predvsem za primere, ko morajo psi ostati doma daljši čas in  z njimi ne moremo na sprehod, da bi zunaj opravili svoje potrebe. Stranišče je tudi nepogrešljiv del opreme za mladičke in opreme za starejše, onemogle pse, ki morajo svojo poterbo opraviti bolj pogosto.

Za lažje navajanje na pravilno mesto uriniranja priporočamo za uporabite Atraktivitet spray za pse. Sprej preprosto poškropite na planičko, ki se nahaja v stranišču. Slednji bo dal psu signal "to je pravo mesto za uriniranje!"

Lastnosti WC - stranišča za pse:

  • izdelano iz trde plastike
  • posebej oblikovano in izdelano za potrebe psov
  • dolžina 49 cm, širina 37 cm
  • primerno za namestitev plenic ali papirnatih brisač
  • preprosto vzdrževanje in pranje

Onlinezoo Zajamčeno najnižja cena GogiPet stranišča za pse.

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!