Sale

Modro stranišče za mladičke in majhne pse 49 x 37 cm

GogiPet® modro stranišče za mladičke in pse majhne rasti je izdelano iz trde plastične mase. Pod mrežast del se namesti GogiPet planička ali v nujnem primeru papirnata kuhinjska brisača. Planička bo vpila urin, ga nevtralizirala in preprečila širjenje neprijetnega vonja v okolico. Stranišče je primerno za notranje prostore, navajanje psov na pravo mesto uriniranja in predvsem za primere, ko morajo psi ostati doma daljši čas in z njimi ne moremo na sprehod, da bi zunaj opravili svoje potrebe. Stranišče je tudi nepogrešljiv del opreme za mladičke in opreme za starejše, onemogle pse, ki morajo svojo poterbo opraviti bolj pogosto.

Regular Price: 32,95 €

19,90 € *

z 20% DDV, brez stroškov dostave
Dostava v roku 3 - 4 delovnih dni po prejetem plačilu.
SKU: 10-GP-2122-DB

Opis izdelka

Details

Stranišče za mladičke in pse majhne rasti - modra barva

GogiPet® modro stranišče za mladičke in pse majhne rasti je izdelano iz trde plastične mase. Pod mrežast del se namesti GogiPet planička ali v nujnem primeru papirnata kuhinjska brisača. Planička bo vpila urin, ga nevtralizirala in preprečila širjenje neprijetnega vonja v okolico. Stranišče je primerno za notranje prostore, navajanje psov na pravo mesto uriniranja in predvsem za primere, ko morajo psi ostati doma daljši čas in  z njimi ne moremo na sprehod, da bi zunaj opravili svoje potrebe. Stranišče je tudi nepogrešljiv del opreme za mladičke in opreme za starejše, onemogle pse, ki morajo svojo poterbo opraviti bolj pogosto.

Za lažje navajanje na pravilno mesto uriniranja priporočamo za uporabite Atraktivitet spray za pse. Sprej preprosto poškropite na planičko, ki se nahaja v stranišču. Slednji bo dal psu signal "to je pravo mesto za uriniranje!"

Lastnosti WC - stranišča za pse:

  • izdelano iz trde plastike
  • posebej oblikovano in izdelano za potrebe psov
  • dolžina 49 cm, širina 37 cm
  • primerno za namestitev plenic ali papirnatih brisač
  • preprosto vzdrževanje in pranje

Onlinezoo Zajamčeno najnižja cena GogiPet stranišča za pse.

Če ste negovalec psov ali trgovec in vas zanima nadaljnja prodaja naših izdelkov, vas vabimo, da se v naši spletni trgovini prijavite kot poslovni partner.

Ustrezna oprema

Planice za mlade kužke 60 x 90 cm

Regular Price: 12,99 €

9,95 € *

z DDV, brez stroškov dostave

Talne planice za pse in mačke 60 x 60

Regular Price: 1,77 €

1,33 € *

z DDV, brez stroškov dostave

Talne planice za pse in mačke 60 x 90 cm

Regular Price: 1,97 €

1,48 € *

z DDV, brez stroškov dostave

Ocenite izdelek

stranišče za majhne pseKomentar podal Valerija
Ocena
Dolgo sem oklevala in se odločala za nakup tega stranišča, sedaj mi je morda malo žal, zakaj ga nisem prej naročila. Včasih je pač sila prevelika da bi zdržali. Pozimi imamo namreč težave glede tega. (Pripisano 17. 11. 17)

Napišite svoj komentar.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Morda vas zanimjo tudi naslednji izdelki…