Modri kliker in trening z klikerjem
Šifra
FE-AD111

Kliker je pripomoček za trening in učenje psa. Izdelan je iz majhne, modre plastične škatlice in kovinskega jezička, ki ob pritisku na tipko odda zvok. Učenje psa s klikerjem je bistveno lažje od ostalih tehnik zato, ker so signali jasni.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 5,99 € Posebna Cena 2,49 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave

Modri kliker - trening z klikerjem

Hitro in preprosto učenje s pozitivno stimulacijo

Kliker je pripomoček za trening in učenje psa. Izdelan je iz majhne, modre plastične škatlice in kovinskega jezička, ki ob pritisku na tipko odda zvok. Pri učenu je pomebno, da s klikom točno določimo trenutek, ko je pes opravil željeno vedenje in ga nagradimo z priboljškom. Učenje psa s klikerjem je bistveno lažje od ostalih tehnik zato, ker so signali jasni.

Učenje in trening s klikerjem daje psu občutek samozavesti, ker bo imel občutek, da ima nadzor nad posledicami. Psi se radi učijo novih stvar, če učenje poteka na pozitiven način in s sistemom nagrajevanja. Trening s klikerjem zagotovi veliko pozornost psa in veselje pri učenju.

Kliker uporabimo vedno in samo v trenutki, ko pes naredi točno tisto, kar smo od njega pričakovali. Nato mu v najkrajšem času damo priboljšek. Klik sam po sebi ni nagrada, ampak informacija za psa, da je naredilnekaj pravilno in lahko pričakuje priboljšek.

Kliker omogoča jasno in kratko komunikacijo z psom, brez uporabe odvečnih besed in govorenja. Z klikom mu hitro in natančno povemo, da je v nekem trenutku naredil nekaj, kar smo od njega pričakovali in bo zato dobil nagrado - priboljšek.

Klikerji z zajamčeno najnižjo ceno - oprema za treninige psov.

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!