2 roži Blinx Pets Lila
Šifra
Y-BP-JW4-32
Roži lila sta izdelani iz tekstila in pritrjeni na gumijasto podlago skozi katero z iglo potegnemo pramen dlake in ju tako namestimo na željeno mesto. Primerno za spenjanje dlake in dekoracijo psov.
Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 18,25 € Posebna Cena 10,12 €
z 22% DDV, brez stroškov dostave

Lila roži za dlako psa

Blinx Pets roži 2 lila za namestitev na dlako psov - varen nadomestek za spenjanje dlake!

Roži sta izdelani iz tekstila in pritrjeni na gumijasto podlago skozi katero s pomočjo priložene igle potegnete manjši šop dlake skozi gumo in tako namestite roži na željeno mesto. Izdelek je primeren tako za spenjenje dlake kot za preprosto, atraktivno dekoracijo in kombinacijo z oblačili.

Ta izdelek mnogi uporabljajo za spenjanje dlake psov na glavi namesto spenjanja s kovinskimi sponkami, ki lahko poškodujejo kožo psa.

Uporabljen materijal za izdelavo rož je ljudem in živalim prijazen, ne pušča barve in ne povzroča alergij. Priložena kovinska igla, ki je namenjena za večkratno namestitev rož je izdelana iz rje prostih materijalov in je varna za uporabo - brez ostrih delov.

Rože so primerne za namestitev na dlako daljšo od 2 cm, za majhne, srednje velike in velike pse.

Nov izdelek na evropskem tržišču bo zagotovo modni hit! Exclusivni zastopnik in prodajalec za Slovenijo, Avstrijo in Nemčijo je Onlinezoo.

Nov sistem spenjanja dlake priporočajo priznani pasji frizerji, ki skrbijo tako za lep izgled kot zdravje psov.

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.