Srce - znak s kristali za ovratnice
Šifra
BU-heart

Srce - znak s kristali za ovratnice je velikosti 14 mm in debeline 5 mm. Kristali so nameščeni v kovinskem ogrodju, ki ne vsebuje niklja. Znak je primeren kot okrasen znak pri oblikovanju napisov in imen na ovratnicah in povodcih.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 8,03 € Posebna Cena 1,31 €
z 22% DDV, brez stroškov dostave

Znak s kristali

Srce - znak s kristali za ovratnice in povodce

Srce - znak s kristali za ovratnice in povodce je izdelan iz svetlečih kristalov in bleščic, ki so nameščeni v jeklenem nastavku. Kristali so brez ostrih robov, ki bi lahko poškodovali dlako ali kožo. Črka je primerna za oblikovanje imen in napisov na ovratnicah in povodcih.

Lastnosti znaka

  • model - srce - znak s kristali za ovratnice
  • velikost 14 mm, debelina 5 mm
  • izdelano iz 11 - ih svetlečih Cirkon kristalov in bleščic
  • natančno brušenje z lepim odbojem svetlobe
  • kristali nimajo ostrih robov
  • kovinski deli ne rjavijo in so brez vsebnosti niklja
  • odprtina na znaku je primerna za ovratnico ali trak za ovratnico do širine 10 mm in debeline do 2 mm

Združljivost

Srce - znak s kristali za ovratnice je primeren za oblikovanje imen in napisov na izdelkih, ki jih najdete na spodnjih dveh povezavah:

Srce - znak s kristali za ovratnice je velikosti 14 mm. Združljiv je z vsemi trakovi za namestitev na ovratnice in z ovratnicami, ki niso debelejše od 2 mm in niso širše od 10 mm. Kolekcija GogiPet ovratnic, ki so združljive s kristalnimi črkami, številkami in znaki je oblikovana tako, da omogoča varno nošenje in namestitev kristalnih črk, številk in znakov. V večini primerov so črke, številke in znaki nameščeni na dodatni trak, ki je pritrjen na ovratnico tako, da niso v neposrednem stiku z dlako in kožo psa ali mačke. Večina ovratnic je podloženih. Različne dolžine in širine so primerne za vse velikosti psov.

Namen uporabe

Srce - znak s kristali za ovratnice je namenjen oblikovanju napisov in imen na ovratnicah za pse in mačke. Glede na velikost ovratnice ali traku za namestitev črk, številk in znakov lahko oblikujete imena, različne smešne napise ali celo naslov. S številkami boste lahko oblikovali svojo telefonsko številko. Če se vaš štirinožni prijatelj izgubi, s tako oblikovano ovratnico, vas lahko najditelj hitro pokliče.

Namig

Če želite na ovratnici svojega štirinožnega prijatelja oblikovati ime, napis ali telefonsko številko in niste velik ljubitelj kristalov, priporočamo, da si ogledate tudi druge modele črt in številk.

Srce - znak s kristali za ovratnice z zajamčeno najnižjo ceno v Sloveniji.

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.