6 številka s kristali za ovratnice
Šifra
BU-6

6 številka s kristali za ovratnice je velikosti 14 mm in debeline 5 mm. Kristali so nameščeni v kovinskem ogrodju, ki ne vsebuje niklja. Številka je primerna za oblikovanje telefonskih številk in drugih napisov na ovratnicah in povodcih.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 5,49 € Posebna Cena 0,97 €
z 22% DDV, brez stroškov dostave

Številka s kristali

Številka 6 s kristali za ovratnice in povodce

Številka 6 s kristali za ovratnice in povodce je izdelana iz svetlečih kristalov in bleščic, ki so nameščeni v jeklenem nastavku. Kristali so brez ostrih robov, ki bi lahko poškodovali dlako ali kožo. Številka je primerna za oblikovanje napisov in telefonskih številk na ovratnicah in povodcih.

Lastnosti številke

  • model - Številka 6 s kristali za ovratnice
  • velikost 14 mm, debelina 5 mm
  • izdelano iz 12 - ih svetlečih Cirkon kristalov in bleščic
  • natančno brušenje z lepim odbojem svetlobe
  • kristali nimajo ostrih robov
  • kovinski deli ne rjavijo in so brez vsebnosti niklja
  • odprtina na številki je primerna za ovratnico ali trak za ovratnico do širine 10 mm in debeline do 2 mm

Združljivost

Številka 6 s kristali za ovratnice je primerna za oblikovanje napisov in telefonskih številk na ovratnicah in povodcih, ki jih najdete na spodnjih dveh povezavah:

Številka 6 s kristali za ovratnice je velikosti 14 mm. Združljiva je z vsemi trakovi za namestitev na ovratnice in ovratnicami, ki niso debelejši od 2 mm in širni od 10 mm. Kolekcija GogiPet ovratnic, ki so združljive s kristalnimi črkami in številkami je oblikovana tako, da omogoča varno nošenje in namestitev kristalnih črk in številk. V večini primerov so črke in številke nameščene na dodatni trak, ki je pritrjen na ovratnico tako, da niso v neposrednem stiku z dlako in kožo psa ali mačke. Večina ovratnic je podloženih. Različne dolžine in širine so primerne za vse velikosti psov.

Namen uporabe

Številka 6 s kristali za ovratnice je namenjena oblikovanju napisov in imen na ovratnicah za pse in mačke. Glede na velikost ovratnice ali traku za namestitev črk in številk lahko oblikujete imena, različne smešne napise ali celo naslov. S številkami boste lahko oblikovali svojo telefonsko številko. Če se vaš štirinožni prijatelj izgubi, s tako oblikovano ovratnico, vas lahko najditelj hitro pokliče.

Namig

Če želite na ovratnici svojega štirinožnega prijatelja oblikovati ime, napis ali telefonsko številko in niste velik ljubitelj kristalov priporočamo, da si ogledate tudi druge modele črt in številk.

Številka 6 s kristali za ovratnice z zajamčeno najnižjo ceno v Sloveniji.

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.