Šali in rute za pse

Šali in rutke za pse

Okrasni šali in rutke za pse so izdelani iz nežnih tekstilnih materijalov. Široka paleta barv in vzorcev, modelv z ovratnicami in brez omogoča tako samostojno nošenje kakor tudi kombiniranje z oblačili.

Ovratnice z rutko za pse

Rutke z ovratnico so izdelane iz mehke tkanine v kombinaciji z ovratnico. Na razpolago so tako rutke za pse velike kot majhne rasti. Širok izbor rutk nudi pravilno izbiro tako za poletne kot zimske dni, samostojno nočenje ali kombinacijo z oblačili in povodci.

 
Moderne rutke za pse

Dekorativne rutke brez ovratnice so primerne za pse velike in majhne rasti. Izdelane so iz mehke bombažne tkanine različnih barv in potiskov z atraktivnimi napisi in potiski. Primenro za nošenje na hrbtnem ali prsnem delu vrau.

 
DoggyDolly zimski šali za pse

Šaliza pse so izdelani iz termo velurja različnih barv z atraktivnimi, štikanimi napisi. Šali so primerni predvsem za hladne zimske dni, za samostojno nošenje in kombiniranje z oblačili. Priljubljeni so predvsem okoli božičnih in novoletnih praznikov.

 
Kravate in ovratne rutke za pse

Kravate, metuljčki in rutke so primerni za samostojno nošenje ali kombinacijo za elegantnimi pasjimi oblačili. Večina modelov je izdelanih z ovratnico, ki omogoča dobro stabilizacijo izdelka v času nošenja. Uporabljeni materijali so nežni, nekoliko sijoči, na otip viskozni.

 
 
 
 
Žal ne moremo najti izdelka, ki bi ustrezal vašemu izboru.