Klobuki in kape za pse

Kape, klobuki in pokrivala za pse

DoggyDolly modni dodatki za pse predstavljao kape, klobuke in druge oblike pokrival, ki so primerni tako za poletni kot za zimski čas. Kape in klobuki se lepo ujemajo z oblačili, primerni pa so tudi za samostojno nošenje.

Športne kape, elegantni klobuki in druga pokrivala za pse so zanimivi modni dodatki, ki so nepogrešljivi v vsaki pasji garderobi. Z njimi v vsakem trenutku preprosto oblikujete popolnoma nov videz svojega psa. Modno, zanimivo in predvsem drugačno, primerno tudi za samostojno nošenje brez oblačil.

Kape, klobuki in pokrivala za pse niso le modni dodatek, kot bi se komu zdelo, saj imajo za psa varovalni učinek pred soncem ali dežjem. Nekatere pasme psov imajo zelo občutljive oči. Za takšne pse bodo zelo dobrodošle čepice s ščitkom, ki jih boste našli v naši spletni prodajalni. Ščitek je kompakten in trd. Kape se zapirajo s klip sistemom pod vratom, stabilnost pri nošenju pa zagotavljajo tudi ušesa, ki so prosta, kar omogoča kroj, ki ima na straneh posebne odprtine za namestitev. Tako kot pri ostalih oblačilih so tudi pri kolekciji modnih pokrival za pse, kot so klobuki in kape, naši modni ustvarjalci pasjih oblačil imeli v mislih, da združijo funkcionalnost pokrivala z modnimi smernicami in trendom, ki ga zapoveduje zadnja moda na tem področju. Tako lahko v naši spletni prodajalni Onlinezoo izbirate med različnimi modeli pokrival od tekstilnih kap do klobukov, ki za psa ne predstavljajo ovire pri gibanju, dajejo pa zanimiv videz, ki bo pritegnil pozornost povsod, kjer se boste pojavili s svojim štirinožnim prijateljem. Kape in klobuki za pse so izdelani iz naravnih, kompaktnih tekstilnih materialov, ki jih boste z lahkoto čistili in vzdrževali in ki jih boste lahko dolgo uporabljali v vseh vremenskih pogojih. Kape in klobuki za pse se odlično kombinirajo z ostalimi oblačili, zanimiv videz pa zagotavljajo že, kadar jih boste uporabljali, kot edini samostojni kos oblačila.

Dovolite si biti drugačni in drznejši, ter se s svojim štirinožnim prijateljem sprehodite po mestu z novo kapo ali klobukom iz naše kolekcije.

2 Izdelek (a/i)

Nastavite Smer Padajoče
na strani
  1. DoggyDolly pasje kape s šiltom - zelena barva
    Redna Cena 15,15 € Najnižja cena že od 13,12 €
    z 22% DDV, brez stroškov dostave
  2. Jeans kapa za pse - temna
    Redna Cena 15,15 € Najnižja cena že od 13,12 €
    z 22% DDV, brez stroškov dostave

2 Izdelek (a/i)

Nastavite Smer Padajoče
na strani