Praskalniki in pohištvo za mačke

Pohištvo in oprema za mačke

Najbolj oboževane aktivnosti mačk so igra, spanje in praskanje. Da bi zagotovili mačkam te potrebe nudimo v naši spletni prodajalni pohištvo in igralna drevesa za igro in počitek. Posebej priljubljen del pohištva so igralne postaje.

Mačke, ki bivajo v notranjih prostorih nujno potrebujejo predmet, kjer si brusijo svoje kremplje. V speltni trgovini Onlinezoo, vam ponujamo originalne praskalnike s katerimi si bo vaša mačka zadovoljno in vsakodnevno uredila svoje kremlje, s tem pa boste preprečili tudi, da bi mačka uničevala pohištvo po stanovanju.

Vse, kar ima mačka rada, je njeno. Tudi skrbnik, ki je odgovoren, ki zna skrbeti zanjo, jo razvaja in ji nudi vse, kar potrebuje za srečno ter udobno življenje! Ta elegantna, bolj ali manj samosvoja bitja so zaradi svoje očarljivosti in naklonjenosti do svojih skrbnikov ene najbolj priljubljenih domačih živali. Na videz popolnoma samostojne, pa kljub vsemu potrebujejo veliko nege in pozornosti svojih človeških prijateljev. To kar imajo mačke preprosto rade in kar potrebujete za udobno življenje v notranjih prostorih, so tudi praskalniki, ki jih najdete v naši ponudbi. 

Notranje mačke preživijo vse svoje življenje v stanovanju. Čeprav se zdi, da jim je udobnejše kot zunanjim mačkam, jim bo to le, če jim boste nudili vse tisto, kar mačka nujno potrebuje in kar si mačka v naravi sama vzame ali poišče. Za njeno življenje v notranjih prostorih je potrebno zagotovoiti  poleg praskalnika tudi nekaj osnovnih preprostih igral, kar ji bo dalo občutek, da obvladuje prostor v katerm živi. Ker imajo mačke zelo rade opazovanje iz višine, priporočamo najrazličnejša mačja drevesa, na katerih naj bo prostor, kjer se bo lahko udobno namestila in vsake toliko zadremala, kar pa je še posebej pomembno, kjer se bo počutila da je na varnem. Igrala za mačke naj služijo med drugim tudi kot njen azil, kamor se bo mačka zatekla kadar bo želela imeti svoj mir.

 

20 Izdelek (a/i)

Nastavite Smer Padajoče
na strani
 1. GogiPet® Luxus Royal Paw posode za hranjenje psov
  Redna Cena 83,20 € Posebna Cena 54,08 €
  z 22% DDV, brez stroškov dostave
 2. Postelja za pse z odlagalno poličko
  Redna Cena 158,56 € Posebna Cena 63,42 €
  z 22% DDV, brez stroškov dostave
 3. Ležišče GogiPet ® - Calm down zofa za pse
  Redna Cena 363,56 € Posebna Cena 181,78 €
  z 22% DDV, brez stroškov dostave
 4. Ležišča za pse GogiPet ® - zofa Chill out
  Redna Cena 508,28 € Posebna Cena 238,89 €
  z 22% DDV, brez stroškov dostave
 5. Divan - rustikalni počivalnik za pse in mačke
  Redna Cena 166,97 € Posebna Cena 108,53 €
  z 22% DDV, brez stroškov dostave

20 Izdelek (a/i)

Nastavite Smer Padajoče
na strani