Stranišče za mačke - zelena barva, 40 x 39 x 54 cm
Šifra
FE-CIOV120

Stranišče za mačke je izdelano iz trde plastike zelene in bele barve. Stranišče ima vrata in filter, ki preprečita širjenje neprijetnega vonja v okolico in razmetavanje pseka. Kompletu je priložena mrežasta lopatka za čiščenje stranišča. Primerno je za vse velikosti mačk.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 34,95 € Posebna Cena 24,95 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave

Higiena mačk

Stranišče za mačko - zelena barva

Stranišče za mačke je izdelano iz trde plastike zelene in bele barve. Stranišče ima vrata, ki preprečijo, da bi mačka metala pesek v prostor. Filter na pokrovu prepreči širjenje neprijetnega vonja v okolico. Filter lahko večkrat operete ali pa ga preprosto zamenjate z novim. Kompletu je priložena mrežasta lopatka za čiščenje stranišča. Stranišče je primerno za vse velikosti mačk in pse majhne rasti.

Lastnosti stranišča

  • Stranišče za mačko
  • zeleno bala barvna kombinacija
  • izdelano iz trde plastike
  • velikost 40 x 39 x 54 cm
  • velika vrata, ki preprečijo metanje peska po prostoru
  • pokrov se odstrani s "klik" sistemom
  • filter proti smradu
  • mrežasta lopatka za čiščenje peska
  • primerno za vse velikosti mačk in pse majhne rasti

Namen uporabe

Stranišče za mačko je namenjeno mačkam in zelo majhnim psom, ki nimajo prostega izhoda v naravo in živijo v stanovanju. Stranišče lahko namestite v kopalnico, hodnik ali kateri koli drugi prostor, ki je vedno dostopen mački. Primerno je za eno in največ dve majhni mački. V stranišče za mačko lahko natresete pesek, ki bo nevtraliziral smrad iztrebkov. 

Navodilo za uporabo

Stranišče za mačko najprej operite, sperite z vodo in pustite, da se dobro posuši. V spodnjo posodo nasujte mačji pesek. Pomembno je, da je peska dovolj, sicer se iztrebki ne bodo strdili v pesku in bodo oddajali neprijeten vonj. Priporočamo, da nasujete najmanj štiri litre peska. Pesek enakomerno porazdelite po površini. Na spodnji del posode postavite pokrov in ga pritrdite s stransko zaponko. Sedaj namestite filter in ga pokrijte s pokrovom. Tako je stranišče za mačko pripravljeno za uporabo.

Čiščenje stranišča

Stranišče očistite vsaj enkrat dnevno. Najprej odstranite pokrov - zgornji del stranišča. Z mrežasto lopatko poiščite sprijete dele urina in iztrebkov. Zajemite jih z lopatko in potresite tako, da odvečni pesek pade nazaj v stranišče. Iztrebke dajte v trpežno plastično vrečko, ki jo boste lahko zavezali ali zaprli tako, da iz nje ne bo smrdelo. Po potrebi v stranišče za mačko dodajte svež pesek in ga zmešajte s starim. Namestite pokrov stranišča in stranišče za mačko je že pripravljeno za ponovno uporabo. Če se v prostoru pojavi neprijeten vonj po urinu ali če ja mačka urinirala ne nezaželenem mestu, lahko urin, madeže in neprijeten vonj odstranite z uporabo UF2000.

Stranišče za mačko z zajamčeno najnižjo ceno v Evropi.

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!