Mačja stranišča, pesek in lopatke

Mačja stranišča in pesek

Osnovni del opreme za mačke v notranjih prostorih in prijetno sobivanje s človekom predstavljajo mačja stranišča. Ni vseeno kakšno je mačje stranišče in ni vseeno kakšen je pesek za mačje stranišče, če želimo, da sta zadovoljna tako mačka kot skrbnik. Vsak skrbnik mačke, ki živi v zaprtem prostoru zagotovo pozna težave z mačjimi stranišči in peskom. Z gotovostjo lahko trdimo, da iz mačjega stranišča smrdi zaradi nekakovostnega peska, pesek pa se lahko prijema na tačke mačk, ki ga tako potem raznašajo po stanovanju, nekakovosten pesek pa lahko celo škodi zdravju mačke  ki biva v notranjih prostorih.

V naši spletni prodajalni Onlinezoo vam zato ponujamo mačja stranišča iz trde plastike in izredno kakovosten pesek za mačke v štiri kilogramski embalaži, ki ga bo vesela vsaka mačka. Kakovost ponujenih izdelkov potrjujejo številni kupci - skrbniki in vzreditelji mačk.

Super premium pesek mačja stranišča odlikujejo visoka vpojnost tekočine, svež vonj in nizka poraba. Vsak skrbnik mačke, ki z njo sobiva v prostoru, slej ko prej ugotovi, da ni vseeno kakšen mačji pesek uporablja za njeno stranišče. Super premium pesek za mačke, ki ga najdete na naših straneh, je izdelan iz Bentonita. Montmorijonit (zelo mehak filosilikat, ki tvori mikroskopske kristale) je glavna sestavina Bentonita, ki nastaja s preperevanjem vulkanskega pepela. Pesek se ne praši, ima močno vpojnost tekočine. Vsebnost vode v mineraslu se spreminja. Z naraščanjem vsebnosti vode se prostornina minerala zelo poveča, zato je bentonit idealen za izdelavo izdelka, kot je izdelek pesek za mačja stranišča. Martin Sellier Super Premium pesek za mačja stranišča je varen za uporabo, dokazan pa je tudi njegov antinakterijski učinek. Modificiran montmorijonit se namreč uporablja tudi v medicini saj zavira absorbcijo holesterola v črevesju ij absorbira sečno kislino. 

GogiPet zaprta stranišča za mačke so izdelana iz trde plastike in imajo vgrajen filter zraka ter nihajna vstopna vrata, da se smrad ne širi v prostor. Čiščenje stranišča za mačke ali menjava peska je enostavno, saj je straišče izdelano iz dveh delov, iz dna in pokrova, ki se pritrdi z varovalnimi zatiči.

Oprema za higieno mačk - stranišča in pesek za mačja stranišča

12 Izdelek (a/i)

Nastavite Smer Padajoče
na strani
 1. Higienske podloge za pse majhne rasti - 60 cm x 60 cm
  Redna Cena 12,19 € Posebna Cena 7,07 €
  z 22% DDV, brez stroškov dostave
  0,71 € / 1 Kos
 2. Ecodor - EcoFloor 2,5 L čistilo za tla
  Redna Cena 76,15 € Posebna Cena 68,02 €
  z 22% DDV, brez stroškov dostave
  68,02 € / 1 l
 3. Ecodor čistilo za tla
  Redna Cena 37,57 € Posebna Cena 30,40 €
  z 22% DDV, brez stroškov dostave
  30,40 € / 1 l

12 Izdelek (a/i)

Nastavite Smer Padajoče
na strani